Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 10 april 2014

Wat gaat de tijd toch snel

Hallo

Mijn collegaatje zei vanmiddag opeens tegen mij terwijl ik druk in de cijfertjes zat, wat gaat de tijd toch snel waarop ik antwoordde mij niet snel genoeg is nog maar drie uur. Nee hee zo bedoel ik niet qua maanden bijna midden april en nog 3 maandjes dan is mijn bruiloft al. En idd voor je het weet is haar bruiloft al geweest zie haar nog binnen komen naar haar vakantie met een ring om..........iets wat ze nooit draagt en ik was de enige die het zag. Sneu voor haar.

Ook is mijn candy alweer de deur uit en de nieuwe serie magnolia stempels komen er alweer en ik had me gisteren zo voor genomen niet te bestellen omdat ik nog genoeg had want ik nog niet gebruikt heb.........En vanochtend voor ik naar me werk ging ben ik gezwicht en jawelniet ééntje maar wel zes stuks in me mandje voor ik het wist. Ach ze zeggen dat we de economie moeten stimuleren toch ;);) wel dan laat ik nu het het geld maar rollen en als ik ooit niets meer te besteden heb en geen werk heb dan heb ik alvast wat in voorraad hahahahahaha

En dan nu me kaartje, geen stempel maar heerlijk met me nieuwe stansen  en stempels van Joy bezig geweest



Met dit kaartje wil ook graag mee doen me EHIC waarin werd gevraagd om spulletjes van Joy Crafts te gebruiken.


Voor nu zou ik zeggen een fijne dag verder en tot laterssssssssssss




9 opmerkingen:

  1. je kaartje ziet er fanastisch uit,
    prachtige mallen heb je gebruikt.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie kaart Ina
    wat een mooie mallen heb je ervoor gebruikt

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schattig kaartje, heel mooi! Leuk dat je meedoet aan de challenge van EHI.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou hij is helemaal top geworden hoor je kaart was bij de geboorte van je kaart :):) zogezegd , maar dat heb je heel leuk gedaan.

    Leafs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ina wat een prachtig babykaartje. Leuke mallen combi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke geboortekaart heb je gemaakt
    Fijn dat je meedoet bij EHI.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Ine, Wat leuk dat je mij al een tijdje volg en daarna bij mij volger bent geworden. Ik ben gelijk bij jouw op je blog komen kijken en even heerlijk rond gesnuffels. Schitterende kaarten maak je. Zo ook deze kaart. Een hele leuke babykaart. Ik ga jou ook volgen.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina