Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 27 augustus 2014

Lokwinske

Eindelijk weer eens een kaartje van mij en een teken van leven. Kon mezelf door de warmte, me drukke baan en mijn gezondheid die langzaam maar zeker achteruit gaat me er niet toe zetten. Je moet keuzes maken en ja misschien zeggen sommige de verkeerde maar dan komt freubelen op één van de laatste plekjes.Nu genoeg daar over.

Me knientsje dagen (vakantie) zijn bijna voorbij en maandag mogen we weer werken. We zijn heerlijk een weekje bij me vriendin Jolanda en haar man geweest. Woensdag hebben we ons gesetteld in hun huis en donderdag toen ze jarig was zijn we heerlijk met ons viertjes naar de KGK in Zwolle geweest, heerlijk geshopt en daarna lekker uit eten geweest. We zouden de vrijdag erop uit nadat we boodschappen in huis hadden gehaald voor de avond en de BBQ party van zaterdag nog even in Santpoort zien maar helaas de weergoden waren ons niet goed gezind. Wat een regen, het liep bijna je schoenen in. Brrrrr en bah. Ach toen hebben we ons bij haar thuis gemaakt met onze nieuw aangeschafte spulletjes, resultaat volgt nog hahahahaha. Verder zijn we nog naar de IJ-hallen geweest, waar ik/wij ons de ogen uitkeken. Wat een kleding lag daar pfffttttttttt niet mij ding. Toch nog een leuke brander en etagère gevonden.Ook hebben we nog de kleine huisjes en mensjes in Madurodam bekeken. Kortom een gezellige weekje. En zaterdag gaan we lekker nog eventjes met zijn vieren naar Makkinga.

Onderstaand kaartje heb ik voor Jolanda haar verjaardag gemaakt en ik wil daarmee ook mee doen aan de challenge op http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl waar alles mag.

Voor mijn doen een beetje vintage achtig kaartje (wel eenvoudig hoor)





 Voor nu een fijne dag verder en tot laterssssssssssssssss




16 opmerkingen:

  1. Hoi INa. Wat heb je een prachtgie kaart voor Jolanda gemaakt. Prachtig. Fijn dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad. Jammer dat het weer is omgeslagen. Met veel regen, daar word ik persoonlijk niet zo vrolijk van. Te warm is niet fijn maar van de zomer vond ik het heerlijk. Veel op de fiets gezeten en dan heb je geen last. ook niet veel geknutseld. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaartje is super!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ina,
    toch wel weer leuk je hier te zien. Tja we moeten soms keuzes maken. Gezondheid gaat voor.
    Prachtige kaart, echt schitterend.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Ina,
    Ja meid aan alles komt een eind, maar je hebt het toch gezellig gehad bij Jolanda.
    Hier in Friesland hebben we toch niet zoveel regen gehad als in het midden van het land.
    Maar je kaartje vind ik prachtig hoor.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Ina....
    heel leuk kaartje prachtig met die labels....en ook het plaatje is super lief...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Do hast in moaie kaart makke.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad en ja het weer hebben we dan niet in de hand , maar onze knip wel hihihi. Je kaart staat hier nog steeds te pronken op de kast hoor en ik geniet nog lekker ff na van alles wat we gedaan hebben. Tot gauw en leafs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige kaart heb je gemaakt. Chique kleuren heb je gebruikt en een lief plaatje. Ben benieuwd wat je allemaal hebt gehaald bij KGK, zelf heb ik ook heel wat ingeslagen haha...
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterende kaart. Klink heel gezellig je week bij Jolanda.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Pien,
    Ik ben via via op je blog terecht gekomen en heb even rondgesnuffeld. Wat veel moois!! Zo te zien gebruik je ook regelmatig materialen van Marianne Design, daar ben ik ook helemaal weg van.
    Je kaart hierboven is erg mooi geworden. Heel chique zo in het zwart/wit en ontzettend leuk model!
    Ben gelijk volger van je blog geworden.
    Fijn weekend en groetjes,
    Marleen
    http://handmadebymarleen.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Ina,
    Ik vind je kaartje schitterend geworden heel erg leuk gedaan. Ik ben ook niet zo goed in het maken van vintage kaartjes.....ik zou het op hetzelfde niveau doen als jij. Het ingewikkelde laten we aan Jolanda over, die is er in ene heeeeel goed in geworden moet ook wel als je in het DTteam van WLVC wordt gevraagt leuk he.
    Sterkte en liefs van Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een onwijs schitterende kaart,
    echt heel erg mooi gemaakt ☺
    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Ina,
    Prachtig gedaan zeg! Zo'n crisscross kaart met tags, echt gaaf!
    Hoe is het nu met je?
    Kom je weer an knutselen toe? Ik zag je op de blogs verschijnen, maar zelf nog niets leuks gefabriceerd?
    Of gewoon geen tijd?We zien het wel....
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Er zijn altijd lotgenoten te vinden Ina, gelukkig herkenbaar dat het bij anderen ook altijd niet haalbaar is om te bloggen en te freubelen. Als dan ook nog de inspiratie verdwijnt wordt het even niets meer. Gelukkig wordt het hier langzaam weer wat anders....ik hoop dat het bij jou ook weer wat de goede kant opgaat..... Deze prachtige creatie ziet er bijzonder mooi uit en het zou jammer zijn dat we dat moois moeten missen.

    Zonnige groetjes,
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina