Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 9 oktober 2016

(B) engeltjes

Hallo allemaal,

Lang geleden dat ik een kaartje heb gemaakt, nu eindelijk vakantie en daardoor de rust en de tijd om te freubelen. Afgelopen zaterdag lekker met met dinnetje gefreubeld, zij en haar man waren terug van hun vakantiehuisje en kwamen nog effe me verjaardag vieren en wij de dames hebben eindelijk weer eens samen in me hobbykamer gezeten. Zij aan de kleur en ik een kaartje gemaakt en natuurlijk kies ik niet gelijk voor makkelijk maar voor vintage. Bij WLVC  hebben ze een leuke challenge waar om angels of (b) engeltjes zoals me lieve mem zou zeggen wordt gevraagd. Een uitdaging die ik niet uit de weg en al helemaal niet als hulp aan de andere kant van de tafel zit om me een beetje op weg te helpen want ja ik blijf bloemen toeven en vintage lastig vinden hahahahahaha.

Maar voor jullie denken lekker gezellig voor de mannen kan ik je geruststellen, ze zijn samen naar de hobby zaak voor mannen geweest;) toen ze terug kwamen lekker koffie/thee gedronken met wat lekkers. Als verjaardag presentje zijn we heerlijk met zijn viertjes uit eten geweest in Steenwijk.
Heerlijk gegourmet en als dessert ik aan de koffie en me dinnetje en haar man aan het ijs. Mijn mannetje had zijn buik vol gegeten met vlees, frieten en salade. Kortom een geslaagde avond.

En dan nu me kaartje, onderstaand plaatje gebruikt.............



En het resultaat............


Paar close upjes.........


Met deze kaart wil ik mee doen aan wlvc.blogspot.nl/2016/10/challenge-76

Mocht je nog mee willen doen dan kan dat. De challenge sluit op 17 oktober om 18.00

Voor nu een fijne dag verder en tot latersssssssssssssssss




9 opmerkingen:

  1. Hallo Ina
    wat hebben jullie een gezellige dag gehad met zijn viertjes, daar kan je weer even op teren.
    Het kaarten maken ben je niet verleerd, ik vind hem prachtig, wat een prachtig plaatje en zo mooi afgewerkt.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hihihi......ik voel me vereerd het aartje staat er mooi op en gewoon de volgende ook proberen met een paar bloementjes en natuurlijk een strik. Wij hebben ook genoten an een heerlijke dag en frobelen moeten we vaker samen doen.

    Zo en nu dan als DT-lid je kaartje ziet er geweldig uit en nu maar hopen de je de adviezen ter harte neemt ;). Dank je wel voor het meedoen met onze challenge bij WLVC enne nu wil ik er nog eentje zien hoor met (b)engeltje.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is een prachtige vintage creatie geworden hoor. En geniet nog maar lekker van je vakantie.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. prachtige kaart Ina. Een heel mooi plaatje! Geniet van je vakantie en veel freubelplezier. groeten Trijntjee

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooooo....jij hebt goede adviezen gehad Ina.....Dit ziet er geweldig uit. Zie eens hoe mooi een vintagekaart kan worden.....en inderdaad....nu nog eens proberen hoor hahahaha. Dankjewel voor deze bijdrage aan onze challenge bij WLVC en graag tot ziens.
    xxxPlony

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaart ziet er prachtig uit. Gezellig dat je samen met Jolanda hebt zitten fröbelen. Ook van mij mag je nog gerust een tweede kaart voor deze challenge maken hoor haha. Bedankt voor je deelname bij WLVC.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Ina,
    Prachtige vintage kaart !
    Leuk met zen allen aan de freubel .
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina