Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 30 oktober 2016

We mogen weer......

Hallo allemaal,

Helaas mijn/onze vakantie zit erop. Mijn mannetje heeft 3 weken vrij gehad en ik een week eerder vrij dus 4 weken. Tja aan alle goede dingen komt ooit een eind. Gisteren zijn we met vrienden een heerlijke dag weg geweest. Hun verjaardagscadeau voor me mannetje. We zijn naar het open lucht museum in Arnhem geweest. Prachtig weer hadden we en er was daar genoeg te zien. Oude streek boerderijen, kruidenier, boter en kaasfabriek op stoom etc etc en er reed gelukkig een oude tram
die je ook naar de verschillende thema's bracht. We hebben heel wat afgewandeld, voel me benen
nu nog.....Als afsluiter hebben we heerlijk gegeten in Drachten bij de toekan familie ;).

Afgelopen week heeft me mannetje na de renovatie van de tuin nog een vlonder gemaakt en hebben
we afgelopen vrijdag Leeuwarden onveilig gemaakt. Persoonlijk vind ik die stad er niet mooier en gezelliger op worden. Ook heb ik nog heerlijk op me hobby kamer "gerommeld" spulletjes opgeruimd, gesorteerd en nog wat kaartjes gemaakt waaronder zelfs wederom een vintage kaart a la Ina voor de nieuwste challenge van WLC, een vintage roze kerstkaart. Hoe bedenken ze het hahahaha een gewone vintage kerstkaart is al een uitdaging voor me maar dan nu ook nog in de hoofdkleur roze/pink. Zelf vind ik hem voor mijn doen niet slecht, zelfs een strikje Jolanda en Odette ;) Frantage voor het eerst gebruikt voor het nodige blingbling en sneeuw effect. De dennenappels heb ik bewerkt met sneeuwpasta. En rand er boven is een deel van Sizzix kerststans. Het plaatje komt uit een boek van Studio light.

Alvorens me kaartje hieronder te plaatsen wil ik mijn nieuwe volgster Martine welkom en jullie bedanken voor de leuke reacties op me vorige kaartje. Tige thank oftewel dank je wel!!

Wel dan nu me kaartje waar ik mee wil doen aan de volgende challenge`s :
 * vintage roze kerstkaart, WLC challenge 77
* http://liveandlovecrafts.blogspot.nl/2016/10/challenge-52-traditional-pink.html




Ik ben benieuwd naar wat je ervan vind en voor nu wens ik je een fijne dag en tot laters!!


11 opmerkingen:

  1. Mooi gemaakt Ina, leuk dat je ook meedoet bij WLVC. groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartstikke gaaf zo'n roze kerstkaart hoor hahaha....Ik ben er dol op. Word helemaal blij als ik zoiets krijg in december...kan niet roze genoeg zijn. Ik heb ook een roze kerstboom hahahaha.
    Heel mooi gedaan Ina en dankjewel dat je weer meedoet bij WLVC.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtiggg!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi Roze kerstkaartje.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De tijd gaat snel Ina, zijn die 2 weekjes nu alweer voorbij?
    Ik hoop dat je hebt gedaan wat je graag wilde, in ieder geval wel mooie kaarten gemaakt, deze kaart is schitterend, mooi in het roze.
    Ik kan alleen maar zeggen werkse en tot snel.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helaas Ina, je moet er weer een poosje op teren, maar zo te lezen heb je een heerlijke 4 weken gehad! Jouw roze kerstkaart is ook heel erg mooi geworden! roze genoeg, haha ... goed gelukt!!!
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaart Ina. Heel erg mooi gemaakt. Ja Ina aan al,e leuke fijn gen komt een eind. Maar het is ook weer fijn omte gaan werken... dan waardeer je de vakanties ook. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een leuke kerstkaart Ina.
    Groeten Stieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Ina,
    wat een geweldig mooie roze Kerstkaart
    en wat fijn dat je een leuke vakantie achter de rug hebt
    de batterijtjes zijn weer opgeladen om er terug in te vliegen
    fijne dag liefs martine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind je kaart prachtig. Heel goed gelukt en zo moeilijk is het maken van een roze kerstkaart toch niet, een roze papiertje er onder en hup, de basis is er al haha. Heel goed gelukt!! Bedankt weer voor je deelname bij WLVC.
    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik moet zeggen je hebt je best gedaan mooie strik en leuk gedaan met het frantage. en nu volhouden hé het kaartjes maken.

    En als DT van WLVC zeg ik dank je wel voor het meedoen en succes

    Leafs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina