Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 19 april 2017

Sarah

Dag allemaal,

Het is alweer een poosje geleden dat ik iets geplaatst heb en op blogs ben geweest. Misschien dat je denkt Ina werkt weer alle woensdagen, mis ik heb tot nu toe iedere woensdag vrij gehad, behalve verleden week toen heb ik me dagen geruild. Maandag vrij omdat er een belangrijke meeting stond gepland bij een gemeente waar wij zorg leveren.

Ik had gewoon geen zin om te bloggen of echt in me vrije tijd te internetten. Momenteel vanwege me werk genoeg achter de PC. Wij leveren oa ambulante begeleiding en beschermd wonen en dat betekend voor ons nu aanbestedingen doen om werk te houden en te krijgen. Veel overleggen en bijéénkomsten en meestal laat thuis. Dus als ik vrij ben geen computer voor mij. Behalve de app van Marktplaats op me telefoon en dan met name SU. Ik vind het een schitterend met merk, mooie stempels met bijbehorende dies, ponsen, inkten , papier etc.

Ik heb ondertussen in me vrije tijd kaartjes gemaakt en eentje daarvan laat ik nu zien. Een collegaatje van mij zegt steeds wat maak j mooie kaarten, binnenkort word ik 50......hoe bedoel je hint hint haha. Deze keer geen SU gebruikt maar lekker met de spulletjes die ik al lang hebt. Mijn collega heeft hem ondertussen ontvangen en ze vond hem prachtig. Ik zou zeggen oordeel zelf.....




en nog een paar close upjes




Met deze kaart wil ik aan de volgende challenges meedoen


Ik wens je voor nu een fijne dag en binnenkort ga ik weer een rondje bloggen. Wil nu nog even met me stempels `spelen`.



8 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart Ina. De materialen zijn prachtig. De kleuren ook. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ina, wat leuk om weer eens iets van je te lezen en zien. Groot gelijk hoor, het is hobby en als je geen zin/ geen tijd hebt dan gewoon niet doen ;p
    Je kaart voor je collega is een plaatje. Mooi die lavendelkleuren. Mooie opbouw en afwerking. Veel plezier met je stempels.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Ina,
    nee, helaas de paaskaarten gingen naar moeder en dochter in Friesland, de dochter heeft ook op jouw kaart gereageerd..Mooie kaart, ik vind het papierblok ook fijn om mee te werken, leuk plaatje en de vlaggenlijn maakt het extra feestelijk,
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ans,

      Ik heb een vermoeden wie dat zijn. Dochter beheert blog van moeder en ze proberen samen iedere vrijdag te freubelen.

      groetjes Ina

      Verwijderen
  5. Een heel mooi kaartje geworden en volop paars gebruikt.Dank je wel voor het meedoen met onze challenge bij the inkt chicks en succes.

    Groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel mooi sfeervol kaartje is het geworden. Dank je voor je deelname aan de challange van CraftAddiction. Hobby-groetjes, Alice (CA_DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Beautiful card. Thank you for sharing it with us at Crafty Girls Creations challenge

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina