Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 30 juli 2017

Congrats

Dag allemaal,

Allereerst wil ik je bedanken voor de leuke reacties op me kaartjes, zo fijn om te lezen en het geeft mij het gevoel dat ik goed bezig ben, bloos bloos. Ja ook ik ben best zo nu en dan onzeker al zeggen de mensen om mij heen. Jij onzeker??  Ja dus, ben ook maar een mens van vlees en bloed.

Vandaag laat ik je een kaart zien welke ik voor de Sketch reminder van K&K heb gemaakt. Klik op de link en je ziet wat het team heeft gemaakt. Ondertussen zitten we op de helft van de challenge en je heb nu nog 3 weken de tijd om mee te doen, tot en met 17 augustus.



Onderstaande is de sketch welke je moet gebruiken om mee te kunnen ( je mag hem ook draaien)

Mocht je na het zien van deze kaart en die van de vaste teamleden besluiten om mee te willen doen dan kan je **HIER**  je kaartje linken. 

Dit kaartje wil ik mee laten doen aan http://de-egel.blogspot.nl/2017/07/juli-challenge Monochroom

Tenslotte wil ik het team bedanken voor het feit dat ik als GD ook nog een reminder mocht maken. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zo vinden.Tegelijk ook een stok achter de deur om als ik moe in me hoofd ben niet te gaan bank hangen en buizen maar me hobbykamertje in te duiken hihihihihihihi



Wens je voor nu een fijne dag verder en tot laterssssssssssss





7 opmerkingen:

  1. Ha Ina,
    Je hebt een ontzettend leuke reminder gemaakt! Ik vind hem zo tof! Dank je wel ook dat je meedoet aan onze challenge van de Egel!
    En ik ben juist zo blij met de hobby en het bloggen, omdat ik jaren geleden van mijzelf vond dat ik teveel tv keek, naar dingen die ik best zou kunnen missen....
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel mooi kaartje geworden naar aanleiding van de skechts. Ook heb je een leuke kleurencombi gebruikt. ik zeg gewoon lekker doorgaan zo.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele mooie reminder heb je gemaakt Ina en wat leuk dat je hem monochroom gemaakt hebt. Nu kan ik je bedanken voor het meedoen aan de challenge bij De Egel.
    Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je een leuke reminder gemaakt,
    Leuk is het hout papier..
    groetjes
    Ans
    P.s.ik doe alles liever dan tv kijken..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, hoi, hij is mooi geworden. Maar dat wist je al...hihihi.
    Ik heb soms van die dagen dan ben ik aan het binchwatchen. Ben ik niet voor de tv weg te slaan. Andere dagen knutsel ik weer heel veel. Dat geeft veel meer voldoening. Dus ga gewoon zo door ;-))
    Lieve groet, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een gaaf kaartje!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gezellig dat je meedoet met onze 'Monochroom' Challenge !
    Bedankt voor je deelname en veel succes.
    http://de-egel.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina