Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zaterdag 7 november 2020

De lift en kerst

 Hallootjes,

Hebben jullie ook zo  genoten van het weer? Heerlijk dat zonnetje. Ik was van plan om vandaag aan de freubel te gaan. Daar is weinig van gekomen hahahaha. Johan had grind nodig dus na de boodschappen  zijn we naar het tuincentrum vertrokken om grind te halen en ja je voelt het al aankomen.......kwam niet alleen met grind thuis. Wat poppetjes voor het kerstdorp in aanbouw een kleine kerstboom in pot voor buiten en deze staat al met lichtjes achterhuis bij onze overkapping, lekker gezellig en de sint slaat ons dorp iedere jaar over dus........en nog een wat groter boom van metaal met allemaal lichtjes. Als die staat zal ik een foto tonen.  

Eigenlijk ben ik niet tot nauwelijks in me hobbykamer geweest, was zo druk op me werk en mijn vrije dag gewerkt en over uren gemaakt. Dat ik had niet de puf om echt te freubelen. Viel gewoon in slaap op de bank. Nou ja komende week weer "normaal" hoop ik. 

De kaartjes die ik je nu laat zien heb ik afgelopen weekend grotendeels gemaakt en vanochtend de finishing touch en op de foto gezet. 


Dit kaartje heb gemaakt met MFT Chrismas Cardinals en ik ben qua kleur van de vogel geïnspireerd door Nicole, ik vond haar kleur gebruik zo mooi.  Cardstock en DSP zijn van SU net als de inkt en ook distress gebruikt, wat sequins en sneeuw op de muts en klaar was....

Het kaartje hieronder heb ik gemaakt met de SU set Forever Fern wat hier nog stof lag te vangen, oeps!
Heb de kleur Mango Melody gebruikt van SU om te spetteren alsmede cardstock en de achtergrond is distress oxide. Tekst gestempeld met Versafine clair.  Touwtje uit eigen voorraad. 

Ik zag ook dat ik met **dit** kaartje  twee maal als topper werd  aangemerkt, Zowel bij crafty calendar  als bij kaartjes-inspiratie-challenges hoe leuk is dat. Weer een hele eer!  Ook wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje(s) en tot latersssssssss. Voor nu een fijne dag en pas goed op jezelf!



Challenges


18 opmerkingen:

  1. Ja soms lopen plannen net wat anders Ina en moe is moe.
    Mooie kaarten heb je gemaakt, ik ben helemaal weg van je eerste kaart met vogeltjes. Prachtig van kleur ook. Gefeliciteerd met je toppertjes.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heerlijk weer de kerstspulletjes in huis & het weer is nu ook echt heerlijk. Met lange dagen werken is het inderdaad niet gek dat je in de bank in slaap valt, hopelijk deze week weer een 'normale' week! Wat heb je leuke kaartjes gemaakt. Beide erg leuke kaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi, ik ws ook bij het tuincentrum, maar ben hard voorbij al het kerstspul gerend.. Leuk als je daar nu al enthousiast van kunt worden. Ik houd het even bij kerstkaartjes.
    Je beide kaarten zijn gaaf en wat ontzettend leuk dat je met 1 kaart zo'n succes had!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Er is nog veeel meer leuk dan freubelen hihi en jij bent al écht in kerstsfeer..ik ga volgende week óók maar eens neuzen! Je kaarten zijn super leuk en je toppertje was ook écht schitterend!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kerstkaart en ook je kaart voor onze Liftchallenge is mooi geworden! Mooi is die die-cut tegen de zonnige splash! Fijn dat je meedoet met ons!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is echt heel erg mooi geworden. Wat een leuke vogeltjes zijn dat.
    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Love your colouring on these images,a beautiful CAS style card,thank you for joining in at the Crafty Calendar Challenge

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb onwijs genoten van het weekend en met mooi weer ben ik buiten en niet aan de freubel of bloggen. Ik denk dat er vandaag nog wel even een rondje fietsen in zit! Je laat weer mooie kaartjes zien Ina met oog voor detail en geïnspireerd door Nicole! Ik ga morgen een poging wagen richting de Boet...als het te druk is ga ik weer rechtsomkeer maar 9.00u voor de deur staan met mondkap,hihi moet het wel even lukken want ik hou ook zo van het sfeertje!!!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Both cards are beautiful, and I love your coloring of those cute birds! Thanks for sharing with us at the Colour Crazy Challenge! :)

    ~Marie B -DT

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuke kaart Ina! Gezellig dat je weer meedoet met Kerst-Mix:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 2 prachtige kaartjes weer en wat zijn die vogeltjes cute...leuke kleurtjes gebruikt

    Liefs Jo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke kaart met de uiltjes heb je gemaakt Ina. De andere kaart is ook erg mooi. Je bent met andere dingen actief geweest lees ik wel . In en om huis gezellig te maken is ook leuk. .Hopelijk is het wat rustiger op je werk. Het ga je goed en gezond blijven. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Just perfect for the Challenge!
    Great project!
    We are so happy that you have shared this with us here at Colour Crazy.
    Stay safe and well.
    Good luck and we hope you will come back again! Jackie DT Member xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Zalig dat weer, leek wel Lente. Heel erg van genoten.
    Ook van je kaartjes! Toffe lift met het blad. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Ina!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke kaart.
    Dankjewel voor je deelname bij Colour Crazy Craft Challenge. Veel succes !
    Groetjes
    Margo DT

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Thanks for sharing this amazing make with us at Love to Craft and have a blessed holiday season! XOX, Aimeslee DT

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gorgeous cards, I love the Christmas birds. Thanks for joining in our 'Anything Goes' challenge over at Crafty Calendar.
    Hugs
    Bev x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina