Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 28 september 2014

Wat een weertje

Hallootjes,

Genieten jullie ook zo van dit weer, ik wel zalig. Hopelijk blijft het zo nog even wat binnenkort heb ik weer wat vrije dagen. Heb zowaar wat tijd en inspiratie gevonden om wat te freubelen. Is toch wat spulletjes genoeg, zelfs gisteren in Hardenberg nog wat bij gekocht maar rustig in me hokje kaartjes maken............nou ja het is niet anders, geld moet rollen hahahahaha en het kan gelukkig niet bederven.

Jolanda was gisteren weer eens over de dijk gekomen en we hebben er een gezellig dag met de mannen van gemaakt, of onze mannen er ook zo helemaal over denken weet ik niet;) wat ze werden weer mee gesleept naar een hobbybeurs en en deze keer was het Hardenberg.

'S ochtends vroeg eerst naar Makkinga, is vaste prik van April tot en met Oktober iedere laatste zaterdag van de maand rommelmarkt. Voor Jootje en Willem is het mega vroeg wat ze komen dan uit IJmuiden en zijn tegen achten al in Wolvega. Daarna zij we eind van de ochtend naar Hardenberg gereden en daar heerlijk gestruind en een broodje gegeten en later nog een bakkie gedaan. Op de terug in Zwolle hebben we lekker gegeten en we waren zo tegen half acht weer bij mij thuis. Moe maar voldaan.

Onze vrienden zijn daarna de dijk over gegaan naar huis en wij mochten nog een verjaarfeestje vieren een andere vriendin was jarig die dag. O wat was ik blij dat ik alleen maar hoefde over te steken, want deze dame was een beetje erg moe. Enfin het was niet anders, gelukkig was het reuze gezellig en lagen we uitgeteld rond half één op bed. Wel ik kan je vertellen dat ik deze dag niet veel heb gedaan hahahahaha. Morgen weer nieuwe werkdag en week.

Wel dan nu me kaartje, een kerstkaartje. Wat ja voor je het weet is het zover.


Verder wil ik iedereen bedanken voor de leuke, lieve en begrijpende berichtjes.
Voor nu een fijne dag.
10 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi kerstkaartje Ina....super!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart Pien. Druk gehad zeg! Wij hadden ook de zaterdag een hele drukke dag achter de rug en was zondag er nog uitgeteld ervan.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ina. Wat een drukke dag heb je gehad, Maar als je leuke leuke dingen doet is het niet erg....Gezellig dat je naar Hardenberg bent geweest. Je kaart is heel mooi geworden, Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen

 5. Hoi Ina,

  Wat een leuke kerst kaart,
  en gaaf die poezen erbij ☺

  Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
  Liefssss Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je een leuke kerstkaart gemaakt, mooie kleuren, leuk met de poesjes..
  Lieve groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ina
  wat een leuke kaart!!!!

  Zo te lezen hebben jij en Jolanda zich op en top vermaakt:-)

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ina,
  Ja inderdaad heerlijk weer, met de vrouwenvereniging NVVH hebben we vanmiddag een stadswandeling gemaakt in Sloten, o.l.v. een gids. Was heel erg gezellig. Vorige week een nassau wandelng in Leeuwarden en de Oldenhove beklommen. Ja,ja, een hele klim.
  Fijn dat je een leuke dag hebt gehad in Hardenberg.
  Zaterdag is het weer clubdag van Cutie en Magnoliaclub. heb er zin in.
  Je kaartje is goed geslaagd hoor.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi leaf ja het was een heerlijke dag wel een lange maar ach..........je kaartje is weer een toppertje zoals gewoonlijk.

  Tot maandag dan gaan we lekker ff een weekje vakantie vieren met de mannen.

  leafs jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina