Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 12 oktober 2014

Weer thuis

Tjonge wat gaat de tijd toch snel als je vrij bent en helemaal als je een weekje weg bent met vrienden in een fraai huisje in Drenthe. Ik zeg fraai maar kan beter lux zeggen, we hadden wel 3 badkamers een infraroodsauna en bubbelbad wat wil een mens nog meer hahahahahaha.

We hebben het heerlijk gehad, uiteraard konden we het niet laten om naar een hobbyzaak in Rijssen te gaan en we hebben uiteraard uit de dieren in Emmen bezocht. Koken zijn we in de die dagen afgeleerd ;) En nu zijn we weer in ons eigen vertrouwde huis en was onze kat Willem helemaal blij dat hij ons weer zag. Normaal wil hij niet tot nauwelijks in huis en gisteravond heeft hij heel de avond in een doosje bij de kachel liggen slapen, tja Willem is nu eenmaal geen schoot en huiskat, maar ach hij heeft nu bij ons sinds enige tijd een plek waar hij altijd naar binnen kan en lekker hapjes kan krijgen zonder dat hij bang is en/of word. En daar doen wij het voor.

Eind van de middag met alle schoonzussen en zwagers uit eten, hoef alweer niet te koken hahaha doe ik sowieso niet vaak want Johan is meestal als eerste thuis en de afspraak bij ons is dat degene die eerst thuis is kookt. Die werkt al meer dan 30 jaar naar volle tevredenheid van ons beiden.

Morgen ga ik ondanks de vakantie een cursusje dagje doen, juist in deze tijd (van alle ontslagen) is alle kennis meegenomen. Je weet nooit wat de toekomst brengt. Ik heb zelf nog tijd gehad om een
kaartje te maken voor Ninthe, dochter van een collegaatje'die vier geworden is.


Mijn vriendin zal nu wel zeggen.....zo je hebt weer kleurtjes gevonden. Ze weet dat ik meestal rustige en liefst zwart/witte kaart met iets kleur maak.

Dit is de kaart voor Ninthe geworden:



Binnenkant van de kaart;



Ik heb al van haar moeder gehoord, dat ze erg blij met de kaart was. Ben benieuwd wat jullie hier van vinden. Ook wil ik jullie bedanken voor de berichtjes die jullie achterlaten, altijd leuk om te krijgen en te lezen. Voor nu een fijne dag verder en tot.......laters



12 opmerkingen:

  1. Lekker een weekje met z'n vieren weg.Knap je weer van op en leuk even bij hobbyvision geweest dat is een hele grote winkel geloof ik En je kaart is weer een pronkje geworden.en een fijne zondag verder.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schatje van een kaart Ina, wat heerlijk dat jullie zo,n fijne week hebben gehad, jullie kunnen er weer tegen aan.
    Fijne zondag nog.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Ina. Wat een leuk lief kaartje voor een meisje die 4 jaar wordt. Fijn dat jullie zo'n lekker weekje hebben gehad. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kaartje Ina, die zal de kleine meid wel heel mooi vinden.
    En tja aan alle leuke dingen komt een eind...de baas roept weermaar ja we mogen blij zijn dat de baas nog roept toch?
    Ik wens een fijne zondagavond toe, en de groetjes aan Johan.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey die Ina
    Fijn dat jullie zo genoten hebben.

    Wat een super mooi en lief kaartje heb je gemaakt voor de kleine meid.

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik kan wel geloven dat de jarige blij was met haar kaartje....leuk gedaan!Mooi plaatje erop en ook de binnenkant is super leuk!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje is dit zeg. Schitterend gemaakt hoor!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Welkom thuis Ina, en wat een prachtig vrolijk kaartje heb je gemaakt. Mooi modelletje ook.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Ina,
    Fijn dat je het naar de zin hebt gehad in Drenthe, dat heb ik ook al ruim 13 jaar..
    Ik vind je kinderkaartje schattig en ook de binnenkant is super..
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen

  10. Hoi Ina,

    Wat zal een weekje weg je goed gedaan hebben zeg !
    Je kaartje is ook heel erg mooi geworden ☺

    Gezellige en fijne nieuwe (knutsel) week ☼
    Liefssss Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is een prachtig kaartje geworden en idd voor jou heel gedurfd zo met die kleuren en ja verandering van spijs doet eten.

    Leafs fan Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina