Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 30 juni 2015

Op de valreep

Hallootjes allemaal,

Allereerst hartelijk dank voor jullie leuke reacties op me babyfles. De ontvangers waren er ook zeer blij mee en daar doen we het voor toch? Ook wil ik me nieuwe volgster Epie van harte welkom heten. Leuk dat je mij gaat volgen.

Wat een weertje hebben we nu, mij persoonlijk te warm maar altijd beter dan regen, zei vandaag al tegen een cliĆ«nt van ons, of we worden hier nat van de regen of van het zweet. Is bij ons op het werk erg warm, er zit een plat dak op dus dat bakt lekker. Eigenlijk te warm om te freubelen maar ik zag een zeer leuk challenge voor bijkomen bij WLVC en ik heb de stoute schoenen aangetrokken om me weer in de vintage te "storten" ik blijf het lastig vinden maar eerlijk is eerlijk het leuk steeds beter. Wat dat betreft geef ik plony gelijk gewoon en blijven volhouden. Wie weet wordt ik straks nog verslaafd aan vintage hahahahahaha.

Het is mezelf gelukt om nog een kaartje te maken maar deze plaats ik later hij moet eerst bij de ontvanger aangekomen zijn. Zoals eerder gezegd heb ik onderstaand kaartje gemaakt voor de 50ste challenge bij wlvc thema wedding
 Ik zelf ben eigenlijk best wel trots op mij behaalde resultaat, zoals me lieve mem vroeger altijd zei "het wurd nog wol is wat"oftewel oor de niet friezen onder ons "Het wordt nog wel eens wat, het gaat je steeds eter af. Wat mij betreft oordeel zelf en voor nu een fijne dag en geniet van het mooi weer ondanks dat het behoorlijk warm is9 opmerkingen:

 1. Hoi Ina wat een prachtige kaart is dit. Ik hou wel van die vintagestijl. Groeten Trijntje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige creatie zeg Ina! Dank je wel voor je deelname bij het WLVC blog!

  Liefs, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Schitterende vintage kaart, mooi gemaakt ☺
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kaartje, top!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou en of het wat geworden is heel mooi.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart Ina,
  hele mooie vintagesfeer..super gedaan
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het wordt zeker wel wat Ina, heel mooi gedaan, bedankt voor het meedoen bij WLVC. gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je weet weet ze zeggen de aanhouder wint en als je op deze manier doorgaat en ook eens af en toe de wijze raad van je dinnetje opvolgt ook al is het nog niet helemaal je ding dan komt het idd echt goed met jou ;) je moet gewoon wat vaker in de weekende de dijk over komen en dan kunnen we samen frobelen in vintage stijl, maar ja het mag geen verslaving voor jou worden hoor, want wat moet je dan beginnen met al die stempelsssssss whahaha, maar alle gekhwid op een stokje ik heb je kaartje zien groeien in fases en hij mag er weer wezen hoor het is een bjoetie enne gezellig dat je weer meedoet met onze challenge bij WLVC.

  Leafs Jolanda xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina