Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 14 juli 2016

Again it's a...........

Hallootjes allemaal,

Jaja  je ziet het goed ik ben weer even in blogland. Ik kijk zo nu en dan wel maar reageer niet altijd omdat ik niet ingelogd ben op dat moment. Even in de spaarzame momenten op me werk gluren bij me blogdinnetjes.Ik heb tot op heden nog geen man met een blog en kaartjes ontdekt. Jullie wel????

Het is van de week gelukt om wat extra vrij te zijn voor een ieder bij ons op vakantie gaat. En ja collega's met kids hebben min of meer verplicht vakantie in een bepaalde periode dat wij gaan meestal in de nazomer/herfst. Maar goed ook want me privé mobiele telefoon gaf de nu echt de geest.
Ik zat iedere keer al te denken ik moet nu toch echt om een andere maar ja dat had deze tuthola geen zin om naar de winkel te gaan. En van uitstel komt afstel tot van de week dus.

Zowaar ook nog twee kaartjes kunnen maken, babykaartjes deze keer weer. Een voor de ouders en eentje voor Pake en Beppe ( = fries voor grootouders voor de niet friezen onder ons). Op het kaartje stonden uilen, rose grijs en wit. Dat in me achterhoofd heb ik onderstaande kaartjes gemaakt. Deze voor Pake en BeppeEn voor de trotse ouders heb ik onderstaande gemaakt en van de overbuurtjes , de pake en beppe van de kleine meid heb ik al gehoord dat ze hem schitterend vonden. Hadden hen gelijk gebeld, toen het kaartje op de mat viel. Nou kan je wel nagaan dat ik nu trots ben hihi. Maar ja ik ben bevooroordeeld dus ik zou zeggen oordeel zelf.

Voor nu een hele fijne dag, ik ga nog even genieten van me vrij zijn tot a.s. maandag. Een ieder die op vakantie gaat, lekker genieten met drogere weer en wat hogere temperaturen, niet te hoog;).10 opmerkingen:

 1. Hoi Ina wat 2 leuke babykaarten heb je gemaakt. Die voor Pake en beppe vind ik heel erg leuk met de hertjes. heel lief. Succes op je werk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 2 Prachtige kaartjes voor een blijde gebeurtenis Ina, mooi gemaakt hoor!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ina
  Wat een schatjes van babykaarten, je bent het niet verleerd.
  Ik vind die met de hertjes wel mijn favoriet, zo lief .
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ina,
  wat heb je 2 prachtige babykaartjes gemaakt, ik vind ze heel erg mooi..en natuurlijk waren ze er blij mee,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ina ... dank je wel voor je bezoekje en complimentjes ...
  Jij hebt echt heel prachtige babykaartjes gemaakt, ik vind ze super lief !
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Twee hele mooie babykaarten.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ina,
  Weer even in blogland,en je hebt twee schattige kaartjes gemaakt,super leuk hoor.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zijn weer heel mooie kaartjes geworden.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zijn weer heel mooie kaartjes geworden.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ina,
  Wat een mooie babykaartjes !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina