Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 16 november 2016

Nog op tijd.............

Hallootjes allemaal,

Wat gaat de tijd snel, nu al bijna weer 3 weken aan het werk. Vandaag had ik lekker een dagje vrij.
Probeer nu zoveel mogelijk iedere woensdag me vrije dag te nemen. En zowaar al 2 weken achter elkaar gelukt. hahahahahahahaha. Vandaag eerst even de huishoudelijke klusjes gedaan, hoort er ook bij. O.a. lekker ons bed verschoond, wat zal ik lekker slapen. Vind een pas verschoond bed zalig.

Afgelopen weekend naar de beurs hobby en vrije tijd geweest en daar zag ik een Silhoutte staan de nieuwste. Sprak me erg aan maar ja een hele uitgave omdat zo even te doen zonder je er goed in te verdiepen. Ik hoor graag ervaringen van mede bloggers. Voor mijn doen weinig gekocht hihihi. Een
paar vellen bij Syta van Gelder, tekststempel van Stampin Up en papierblok van Maja Design. Dat
kwam ook omdat zaterdag Jolanda bij me is geweest en ze had samen met Plony spulletjes voor me gekocht op de Kreadoe in Utrecht. Dank je wel dames!! Ik weer helemaal blij met me corners en snijmachine.

Onderstaand kaartje heb ik gemaakt voor de zoon van onze vrienden die hun tweede dochtertje hebben gekregen. Kaart voor pake en beppe staat te drogen. Met dit kaartje wil mee doen aan de challenge van WLVC, een lief plaatje   het plaatje is zeker lief vind ik maar ook geschikt voor de challenge??? dat laat ik aan de dames over. Tijdens het eten schoot het mij binnen dat ik hem moet plaatsen voor ik te laat ben voor de challenge.


Ook heb ik nog een kleine collage gemaakt (uitgevonden bij Picasa)Ik zou zeggen oordeel zelf wat je ervan vinden, binnenkort kom ik weer langs op je blog. Helaas heb ik niet altijd de tijd die ik zou willen hebben om te bloggen.

Voor nu een fijne dag en tot laterssssssssssssss.7 opmerkingen:

 1. Wow vind het een schitterend kaartje Ina.
  Vind ik ook altijd lekker slapen hoor een schoon bed, ruikt zo lekker fris.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ina een prachtig kaartje hoor ! Knap met de rafelde randjes en wat een prachtige strik ! Het plaatje is ook echt super lief !
  Dank je wel voor je bijdrage aan de challenge van WLVC.
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan mij heb je niks Ina want ik heb ook geen silhouette, snij en knip alles zelf hihi nou ja draai ook stansjes hoor! Je kaartje is allerliefst...het plaatje is zo leuk!! Je hebt je dag weer goed besteed vandaag en slaap lekker in je schone bedje!
  Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een prachtig kaartje geworden maar dat had ik je zaterdag al gezegd en ja wie niet waagt wie niet wint. De vintagestyl vind jij moeilijk maar je bent gewoon goed bezig.......en nu als DT van WLVC zeg ik gezellig dat je weer meedoet aan onze challenge en succesvol.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een liefje!!!! Echt een heel schattig kaartje....en een prachtige strik...mooi gelukt zeg...dat is bij mij nog wel eens een puntje.Lukt niet altijd zoals ik het in mijn hoofd heb. Je hebt een supermooie kaart gemaakt en ik bedank je dan ook voor deze bijdrage aan onze challenge bij WLVC. Fijne dag, xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ina wat is dit een prachtig lief kaartje ... Heel leuk hoe je de randje opgeschuurd heb ... en wat een geweldig mooie strik ! Leuk, lief plaatje ook ... Ik zou zeggen doe zo voort !
  Dank je wel voor je bijdrage aan de challenge van WLVC.
  Groetjes, Odette.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ina,
  dankjewel voor je lieve berichtje op mijn blog.Ik kan je geen advies over de Silhouette, ik gebruik alleen een stansmachine..
  Wat heb je een supermooie kaart gemaakt, lief plaatje en je strik is echt mooi!
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina