Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 3 december 2017

Weer terug.....

Hallo allemaal,

Tjonge wat gaat de tijd snel,  is alweer even geleden dat ik op blogger ben geweest.

De afgelopen was iets minder fijn voor ons, de meeste van jullie weten wel dat ik een vrije pittige baan heb met lange dagen en als je al niet helemaal honderd punten bent dan blijft de hobby er wel eens bij. Gezond worden zal ik nooit maar dat is nu eenmaal een gegeven, aangezien ik al jaren pijn in me linker ribben had met de nodige misselijkheid, bekken- en buikpijn kon in moeilijk accepteren vooral als iedere keer de artsen zeiden komt van je reuma grrrrrrr. Om lang verhaal kort te maken ik werd opeen gegeven moment zo boos, dat ze toch maar om mij gerust te stellen een echo maakten. Welik kan je zeggen dat ze meer schrokken als mij.........later kwam het besef bij mij. 5 weken geleden heb ik een zware buik operatie ondergaan waarvan nu ik van aan het herstellen ben. Uitslagen zijn binnen maar het is allemaal goed!  Volgens de heren en dames geleerden duurt dat zo'n 3 maanden pfffffft. Als je snel wilt afvallen is dit een goede manier 1 kilo is 3 uur...

Tussen door is mijn schoonzusje ook plotseling overleden dat jullie begrijpen dat de hobby tijdelijk op een zeer laag pitje stond, ja stond want van de week heb ik weer een kaartje kunnen maken. Zowaar een kerstkaart. Krijg ze dit jaar wel nooit allemaal klaar, dat zij zo.

Met dit kaartje wil ik graag mee doen bij knutselsenkadootjes waar gevraagd om een kerst kaart wit/kraft maar mag niet rechthoekig of vierkant zijn. Ik heb de mijne in CAS gemaakt.


Voor nu stop ik weer, ben het alweer zat. Ik hoop een volgende keer weer bij je te komen.
Wens je een fijne dag verder en als je sinterklaas viert/ gaat vieren veel plezier.

6 opmerkingen:

 1. Hoi Ina, fijn dat je e weer bent. Wat heb je een vervelende tijd gehad... fijn dat alles oké is en nu maar hopen dat de pijnloos weg is. Soms moet er toch eens doorgepakt worden. Gelukkig is dat onlangs gebeurd, ik wens je heel veel sterkte. Je hebt een leuke cas kaart gemaakt Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Ina , ik schrik van je verhaal, zo zie je maar dat de heren doktoren er ook weleens naast kunnen zitten.
  Nu werken aan je herstel en dan komt het allemaal wel goed hoor, kop op.
  Dan nog het overlijden van je schoonzusje, ja dat gaat allemmal niet in de koude kleren zitten.
  Gelukkig ben je er weer en heb je een prachtige kerstkaart gemaakt.
  Ik wens je het allerbeste.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ina,
  Jeetje wel heftig allemaal, ik wens je heel veel beterschap en probeer het in ieder geval rustig aan te doen, dat heeft echt zijn tijd nodig.
  Je kaartje is erg mooi geworden.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ina,
  Ik vermoedde al zoiets, want je was zo lang afwezig! Je hebt een heftige periode achter de rug en nog midden in je herstel, dus doe nog maar heel rustig aan, blogland loopt niet weg! Blij om te lezen dat de uitslagen allemaal goed waren. Fijn dat het lukte nog even met de hobby bezig te zijn en mooie dennetakken op je kaart gemaakt!
  groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ina dat zijn geen leuke berichten, heel veel sterkte gewenst, je kaartje is heel mooi van vorm en het kraft met de dennentakjes maakt het tot een mooi kerstkaartje. Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes , groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeetje, dat je überhaupt zin hebt om te gaan knutselen...Heel veel beterschap en ik hoop dat de puf langzaamaan weer terug komt.
  Je kaart is heel mooi!
  Lieve groetjes, monique

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina