Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 21 januari 2018

Tulpen en liefs uit......

Hallo allemaal,

Genieten jullie ook zo van het zonnetje vandaag heerlijk, van mij mag het voorjaar komen of echt winters weer. De harde wind en regen ben ik wel een beetje klaar mee. Ik wil Alma welkom heten op mijn blog, leuk leuk. Kunnen misschien wat ideeën bij elkaar op de doen. Langzaam maar zeker krabbel ik weer op, maak weer meer kaartjes,plaats alles wel niet nog, want ik heb niet altijd zin om te bloggen. Van de week eens op Pinterest gekeken en dacht leuk ook daar kan ik als ik wil me kaartjes op zetten, maar nu nog uitvinden hoe hahahaha. Account heb ik maar dan pffft.

Ben ook weer wat aan het werk en ik vind het fijn om weer tussen mijn collega's en cliënten te zijn.
Hersentjes laten me zo nu en dan wel in de steek maar dat schijnt normaal te zijn naar een OK. Ik laat het allemaal maar op me afkomen en we zien wel hoe en wat. Ben ik het zat, dan ga ik naar huis.

Maar dan nu me kaartjes, jawis, je leest het goed ik plaats twee tegelijk en voor 2 verschillende uitdagingen. De eerste is in mijn ogen een heerlijk voorjaarskaartje in de frisse kleurtjes geel,wit en blauw en deze wil ik graag mee laten doen bij de kleurenbingo  http://knutselsenkadootjes.blogspot.nlDe tulpen ( Tranquil Tulips ) en de gebruikte inkt zijn van Stampin Up, Betterskip ( beterschap voor de niet Friesen onder ons) is van MD

Ook zag ik bij Crazy voor Cas wat dit jaar weer is begonnen een leuke challenge, alle kleuren van de
regenboog. Of alle kleuren toegepast zijn denk ik niet, maar ach ik plaats hem gewoon en wie weet word ie goed gekeurd. Ik heb in ieder geval plezier beleeft aan het maken en jullie hoop ik naar het kijken ervan.


De gebruikte stans is van Joy! het inkt is van Tim Holtz, Distress en ik heb een stencil gebruikt van Dutchdobadoo.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en tot een volgende keer. Tevens weer bedankt voor je bezoekjes en het achterlaten van een berichtje. Heerlijk om te krijgen en lezen, DANK!


12 opmerkingen:

 1. Ha Ina,
  Oh oh ik heb wat gemist! Je bent geopereerd! Hopelijk krabbel je nu langzaam aan weer op. Veel beterschap gewenst in elk geval.
  Je kaartje zijn heel leuk. Ik dacht ijnd eeerste dat je mee zou doen bij de liftchallenge. Maar ik lees bij ons van K& K.
  Dank je wel, leuk dat je meedoet!
  En je twee kaart is ook gaaf! Lekker stoer, vind ik hem.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal mee eens of zonnetje of echt winterweer, hihi Ik lees dat je langzaam weer opkrabbel heeft even tijd nodig Ina, komt wel goed!!! Je bent heerlijk bezig geweest en je voorjaarskaart is geweldig!!! Tot de volgende keer,
  groetjes Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag is het inderdaad heerlijk Ina en van mij mogen er meer van deze dagen volgen :)
  Fijn dat je langzaam aan het opknappen bent, neem er de tijd voor. Je laat twee hele mooie fleurige kaarten zien, vooral de mooie gestempelde tulpen laten het zonnetje schijnen;) Echt genieten dit.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was een heerlijke dag vandaag. Heerlijk gewandeld en foto's gemaakt en ook nog even met inktjes gespeeld. Dat heb ij ook gedaan zie ik. Wat een prachtige tulpen op je kaart Ina. Krijg zo wel weer zin in het voorjaar. Ben blij om te lezen dat je er langzamerhand weer bovenop krabbelt. Alles op zijn tijd hoor! Dank je wel voor het meedoen bij K&K.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de 2 kaarten helemaal CAS hoor! Ik las dat je een moeilijke periode doormaakt: veel beterschap gewenst en bedankt dat je mij even een bezoekje bracht! Grtjs, Iefje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk boeket tulpen heb je gemaakt Ina. de andere fleurige kaart is ook erg leuk geworden. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Ina,
  wat heb je 2 mooie kaarten gemaakt, die met de tulpen is echt een voorjaarskaart en die met de kleurtjes is ook erg mooi.Fijn dat het weer wat beter met je gaat,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart, de stencil komt echt goed uit! En ik zie toch een heleboel regenboogkleurtjes. Dat ze niet in volgorde staan, zien we door de vingers, hoor! :) Bedankt voor je deelname aan Crazy For Cas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het een vrolijk kaartje. Met genoeg kleurtjes voor onze challenge. Leuk dat je mee doet met CFC en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Misschien niet alle kleuren gebruikt, maar ondanks dat wel een mooie kaart. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS regenboog challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke en vrolijke kaartjes, daar hou ik van! Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Twee prachtige kaartjes Ina. Bedankt voor je deelname bij K&K.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina