Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 2 februari 2018

Even snel.......

Hallootjes,

Wat fijn het zonnetje schijnt hier vandaag en ik ben vrij, goed getimed door mij hahahaha. Ik kan daar toch zo van genieten, snel een was gedraaid, even geblogd en nu op de valreep ook nog een kaartje plaatsen voordat de challenge gesloten is. Zou echt weer wat voor mij zijn. Het word dus een kort berichtje van mij deze keer. Ik wil namelijk naar het eten er op uit. Even genieten van het zonnetje,
misschien ga ik wel even naar Heerenveen om te shoppen of toch hier een rondje doen en dan freubelen...hmmmmmmmmm nog even nadenken........

Het kaartje wat ik nu plaats is nu geen fleurige voorjaarskaart maar een vrolijke verjaardagskaart vind ik zelf, maar je moet zelf maar kijken en beoordelen, smaken verschillen en geen mens is gelijk.


Deze vrolijke partypanda van laat ik meedoen aan de kleurenbingo van knutselsenkadootjes en ik heb deze keer gekozen het rijtje: zwart, groen en wit.

Gebruikte materialen: Stempels van Stampin Up (tekst en panda) de ballon en vlieger van MFT en cardstock deels eigen collectie en SU.

Tot slot bedankt voor jullie reactie op me vorige kaart, voor nu een goed weekend en tot laterssss.



12 opmerkingen:

  1. Het zonnetje schijnt hier ook en heb mijn wandel rondje er ook opzitten, nog 1 avonddienst en dan lekker 3 vrij. Ik vind je kaart geweldig Ina wat een mooie stempels en een hartstikke gezellig kaartje!!!
    Alvast een fijn weekend en geniet nog van je dag!
    Dankjewel voor je leuke reacties op mijn blog!
    xx Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die pandas komen regelmatig voorbij op en verjaardagskaart. ze zijn ook erg leuk!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig leuk kaartje geworden en aan de andere kant van de dijk schijnt ook de zon hoor.......enne is het Heerenveen geworden of toch een rondje en gefreubeld??

    Liefs Jolanda xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart Ina,
    Leuk is de panda en de groene kleurtjes zij er mooi bij,
    groetjes
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ina, wat een gaaf kaartje heb je gemaakt! Zo leuk met deze panda's. En hij is perfect voor onze challenge van K&K. Dank je wel voor het meedoen.
    Ik ben nu wel benieuwd of je nog naar Heerenveen bent gegaan.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart heb je gemaakt voor de kleurenbingo bij Knutsels&Kadootjes.

    Bedankt voor je deelname.

    Groetjes Nelly (DT K&K)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super leuk kaartje, schattig beertje.
    Groetjes, Chantal S

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke panda die daar aan het vliegeren is Ina. Van zo'n kaart word ik blij :) Heerlijk hè zo'n dag vrij en vol mogelijkheden...
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vandaag is hier geen zonnetje te bekennen hoor maar een koude wind is er in ieder geval wel.Fijn dat je weer wat aan het werk bent en ook de hobby weer hebt gevonden.
    Een gezellig kaartje heb je gemaakt.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een schattig kaartje. En grappig dat jij in je vrije tijd juist niet meer achter de pc zit. Ik werk ook veel achter de pc, maar juist daarom vind ik het heerlijk om er daarna dan prive achter te kruipen. Zalig.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Ina, dank voor je leuke reactie op mijn blog! En ik volg je nu...Enig kaartje, dit pandabeertje in voorjaarskleuren. Wat hebben we zin in lente hè?! Werk ze en een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina