Pagina's

woensdag 22 april 2020

Uitgedaagd door Janneke #2

Hallootjes,

En ja hoor het is weer zover, uitgedaagd door Janneke. Lijkt wel traditie te worden en eerlijk gezegd vind ik het wel leuk. Gelijk een stok achter al maak nu meer dan ooit weer kaartjes. Zou het door  Covid 19 komen dat we minder de hort op gaan en daardoor meer zin heb om te fröbelen ?? Maakt me niet uit, ik kan weer genieten van me hobby en daar  gaat het toch om...

Deze keer was "opdracht" maak  een kaartje  met je favoriete hÄngler  and Wings, nou daar heb ik een paar van en Ullrik had ik tig keer gebruikt afgelopen weken. Voorheen hadden deze stempels  een andere naam en waren ze er alleen van rubber,  Hänglar & Stängler was toen de naam. Daar heb ik ook een aantal van en eentje was lang naar op zoek en destijds op marktplaats gekocht. Ik vond en vind het nog steeds een prachtige stempel. Onderstaand kaartje heb ik er mee gemaakt


De andere ingrediënten van deze kaart zijn: Granny Apple Green, Mango Melody en Blueberry Bushel van Stampin up zowel inkt als cardstock.  Distress inkt: Tattered rose  en Wildhoney.  Daarnaast heb ik een stans van de set Poppies van SU, Wink of Stella voor een beetje bling samen met strass steentjes gebruikt. Dat laatste is wel een dingetje...kan eindeloos  dubben over de te plakken plaats.

Ik ben benieuwd naar de kaart van  Janneke  en deze kan je **hier**  vinden, ga je mee kijken? Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond!


5 opmerkingen:

  1. Super leuk Ina ;O)
    Ik denk dat ik deze ook nog wel in mijn assortiment heb .. ik ga eens zoeken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uitgedaagd worden is zo leuk.
    Ik vond er vanmiddag ook 1 in mijn brievenbus.....
    Wat een leuke stempels zijn dit toch, ik vind de snoetjes zo lief, met die ronde wangen en dan alleen de piep kleine oogjes. .
    Prachtige kleurtjes zo bij elkaar.
    Grappig om te lezen dat jij soms ook zo lang bezig kan zijn met het plakken van 3 pareltjes hihi, ik heb dat ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Enig kaartje heb je gemaakt. Lief stempeltje.
    Ik denk dat het te maken heeft dat alle activiteiten wegvallen naast je werk. Tenminste, zo is dat bij mij...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je weer leuk uit laten dagen Ina. Heel mooi deze kaart met dit enige afdrukje. Groeten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina