Pagina's

zaterdag 11 juli 2020

Hoppy Birthday - hAnglar&Wings

Hallo allemaal,

Daar ben ik zowaar op de zaterdag, eindelijk een beetje zon vandaag. Had al tegen Johan en vrienden gezegd als me vrije dagen voorbij zijn komt de zon...en ja daar was ie al in het Friese land. Ik hoop dat hij nu een poosje blijft schijnen naar vooral dat het droog blijft. Je zal maar met kids op de camping of in een bootje zitten....Als volwassene vermaak je je wel. Maar met en voor kinderen kan het best lastig zijn.

Vandaag wil ik je kaartje laten zien met het mannetje van Små Grodorna, deze set is van hÄngler and Wings. Persoonlijk vind ik dit merk erg leuk. Kaartje is voor een vriend van ons. Hij wordt 59 maar toen ik deze vrolijke kikker met zijn guitige blik zag wist ik meteen hier maak ik een kaartje mee voor Jan.  Deze keer een andere stijl dan ik de laatste tijd heb gemaakt.


Ook deze keer een allegaartje van merken gebruikt, dat is het leuke van onze hobby. Gewoon doen waar  je zin in hebt. Randstans is van Joy ( Johan dacht dat ie stuk is, omdat hij zo ongelijk is) sterren  van MFT, cijfers van MD. Kader achter de kikker en inkt van SU gebruikt. Het zusje van deze kikker ligt al klaar om een kaartje van te maken.

Ik wil me nieuwe volgers, Marjan en Ineke welkom heten op me blog en hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Voor nu een fijne dag verder en bedankt voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje. Zo leuk om te krijgen en te lezen! Geniet van het weekend en tot laters.


Challenge's 


13 opmerkingen:

 1. Super leuk kaartje, en grappige kikker.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ina, wat een leuke kaart heb je gemaakt, hier gaat de zon toch van schijnen hihi. Leuk die kikker en de vrolijke opbouw. Ik vind hem top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een grappige kaart in frisse kleurtjes.
  Groetjes van marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enig kaartje voor Jan. Zo vrolijk en mooie kleuren! Heerlijk he dat de zon zich liet zien. Daar waren we wel even aan toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel vrolijk, dat kleine kroontje maakt het super feestelijk voor een verjaardagskaart.
  Leuk én mooi, zoals je al die merken hebt gecombineerd, samen maakt het een mooie kaart.
  Balen van je vakantie, maar je kan NA je werk komende week vast ook nog genieten van het mooie weer?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie en vrolijke kleuren gebruikt voor je kaartje...zo mag je ze wel vaker maken.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey Ina,
  Jan die heeft een vrolijke kaart van je gehad en is waarschijnlijk ook guitig en daarom sprak dit haha
  Ja je trof het zeker niet van de week, het leek wel herfst i.p.v zomer. Maar dit weekend is het weer een beetje goed gemaakt. Gister nog gefietst maar wat was het koud...had spijt dat ik geen warmere jas had aan gedaan!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuk is je kaart met de vrolijke kikker en de sterren!
  ja.. het is weer een Hollandse zomer ... onbestendig na een warm voorjaar. Hopelijk wordt het nog beter en blijft het dan mooi. Fijn voor al die mensen die hier blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke vrolijke kaart Ina. Ik heb gehoord d aat het hier zo koud was.. Wij waren niet in het land.. gisteren was het prima uit de wind en vandaag helemaal super. Jammer dat je masr matig weer had. D aan masr aan de hobbu. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lovely! Thanks for joining us at creative friday.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. A bright and cheerful design! Thank you for sharing it with us at Stamping Sensations.

  Lynne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fab creation, thanks for joining Stamping Sensations, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Absolutely awesome! Thanks so much for sharing with us in our challenge over at Love To Craft Challenge Blog this month! We appreciate you joining us!
  Hugs,
  Leslie, LTCCB DT
  Love To Scrap 2

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina