Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 28 november 2023

Verjaardagskaart voor GerJanne

Hallo,

Afgelopen zondag was GerJanne jarig en gelukkig ben ik dat niet vergeten. Ik heb het idee dat ik tot mijn spijt een aantal verjaardagen vergeten....oeps🙈 mijn excuses.

Voor GerJanne heb ik een kaartje gemaakt met mijn nieuwe dies van My favorite things. Big Happy Birthday, nou groot is hij zeker 😄😄. Leuke papiertjes bij elkaar gezocht, dit kostte mij meer tijd dan het kaartje maken zelf. Zowel het cardstock als het DSP is van Stampin Up. Ondertussen heeft ze kaartje ontvangen en heeft ze laten weten dat ze hem leuk vond.


Ik wil je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s) en wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. 

2 opmerkingen:

  1. Jahaha, hij hangt hier te shinen hoor! Ik vind het ook een heel gave stans! Ook voor snelle kaartjes. Mooi papiertje erachter en je hebt een heel mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina