Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 28 december 2023

De Uitdaging #36 | verjaardagskaart met een Magnolia

Hallo,

De laatste donderdag van het jaar, het jaar is voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Gisteravond stuurde Janneke een link door met de tekst voor morgen...was even verbaasd en dacht Ooo chips. Deze blondie was met de dagen in de war....meende dat het dinsdag was, nee dus. Gelukkig had ik de kaart voor gezamenlijke uitdaging al klaar. Vanochtend de foto's gemaakt. 
Deze keer daagde ik Janneke uit om een verjaardagskaart te maken met een magnolia stempel. Even wat anders dan kerst. Heb een postzegel stans gebruikt merk onbekend ooit gekocht op de rommelmarkt. Verder naast de magnolia stempel, eentje Joy en de rest is van Stampin Up.

Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je *hier* vinden. Wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond. Er zijn weer genoeg virussen actief😝4 opmerkingen:

 1. Ha die Ina, ik denk dat je niet de enige was die met de dagen wat in de war was. Ik moet ook steeds nadenken en dan ook nog nachtdiensten, dan ben ik helemaal van het padje wat de dagen betreft.
  Je kaartje is erg leuk! De Magnolia's blijven toch wel leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart ;) Die stempel is ook te leuk ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kaart met deze leuke magnolia. Alvast een goede jaarwisseling. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina