Pagina's

vrijdag 12 april 2024

Cas on Friday Challenge #281I Spring

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Spring oftewel voorjaar/lente. Tulpen zijn voor mij het begin van lente.Ik heb deze keer de een stempel van Ludiec gebruikt. De teksten zijn van CRAFTlab.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 
 

2 opmerkingen:

 1. Hoi Ina,
  Daar ben ik eindelijk weer eens, ik ben niet veel op het blog, de reden is dat ik onlangs oma van een tweeling ben geworden en ik naast werken ook mijn schoondochter zoveel mogelijk heb bijgestaan en nu de tweeling er een weekje is, ik helemaal in love ben van deze schatjes, hihi Je hebt een blij en heel mooi kaartje gemaakt voor de challenge! Ik las dat je naar Art S. ga het weekend en wens je heel veel plezier!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ina,
  leuke kaart is het. En tulpen, ja dat is voor mij ook voorjaar!
  Tot straks! Als ik je in de middag nog niet gezien heb, app ik je!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina