Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 16 februari 2014

30 jier tegearre

Zo wat een geweldig schaats weekend hebben we gehad, weer 4 medailles erbij. Wat ben ik trots op onze meiden en jongens!!

Nu wat heel anders waar ik best trots op ben, over een paar weken zijn mijn mannetje en ik 30 jaar samen (tegearre in het fries). Als je mij dat destijds had gezegd dan had ik heel hard gelachen.
Ik dacht een leuk avondje op stap met een leuke jongen en dan nu zijn we 30 jaar verder.
En wat is de tijd gevolgen het voelt alsof het gisteren was dat ik hem voor het eerst ontmoette.

Te ere van deze dag heb ik onderstaande kaart  meerdere keren gemaakt en deze naar dierbaren om ons heen gestuurd en samen met hen hopen we deze dag te vierenMet deze kaart wil ik aan de volgende challenge's meedoen, MICY en aan SCC en als laatste aan EHC daar mocht geen tekst op je kaartje staan.

Voor nu een fijne dag verder.
12 opmerkingen:

 1. Mooie uitnodiging En wat vliegt de tijd toch wij zijn dit jaar 32 jaar bij elkaar Ik hoop dat jullie er nog 30 jaar in goede gezondheid bij krijgen
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ina. Een leuke kaart heb je gemaakt. Leuke mallen heb je gebruikt. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd Pien met jullie 30 jarig huwelijk....een prachtig kaartje heb je ervoor gemaakt...heel mooi die silhouetten...
  Wij hopen in augustus onze 44-jarig huwelijk te vieren....

  Groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er fantastisch uit je kaartje. Hij staat hier al bijna een week te pronken op de kast.Nu op naar de volgende 30 jaar.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke uitnodigingskaart heb je gemaakt voor jullie 30-jarig samenzijn Ina, ik vind hem helemaal geweldig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig kaartje! Leuk dat je meedoet aan de challenge van EHI.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kaartje, leuk dat je meedoet bij EHI.
  gr Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ina, wat een prachtige kaart. Mooi en sterk zo in het zwart/wit. Wat een gelukje dat jullie na 30 jaar nog zo'n strak profiel hebben!! Ik vind het een geweldig idee voor een uitnodiging, helaas ben ik nog niet zo lang getrouwd maar ik hou het idee alvast in mijn achterhoofd. Dank je wel dat je mee wilt doen met Miekelotte is Challenging You. Groetjes, Vera DT Miekelotte

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooi kaartje met die silhouetten in de harten, heel romantisch. Bedankt dat je meedoet met de challenge van Miekelotte.
  Groetjes, Karin DT-team Miekelotte is Challenging You.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je mij bent gaan volgen Ina, dat betekent dan dat ik ook altijd een tegen bezoekje afleg en natuurlijk ga ik je ook volgen....hoe meer zielen des te meer vreugd! Je uitnodiging voor jullie 30 jaar huwelijks jubileum is heel leuk bedacht en gemaakt! Genietsje der tegearre lekker fan!

  Groetnis,
  Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een hele mooie kaart Ina, sjiek zo in het zwart wit bedankt voor het meedoen aan onze Scrap cards challenge.


  Lieve groetjes Suze

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk kaartje!

  Dankjewel voor het meedoen met de uitdaging op EHI!

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina