Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 26 februari 2014

Een snel kaartje..........

Voor je het weet is de week alweer om net zoals een jaar;)
Nadat ik de hele week drukkies op werk was en afgelopen zaterdag heerlijk met mijn vriendin en onze mannen naar de beurs in Hardenberg waren geweest en deze lekker hebben afgesloten met een etentje in Gorredijk. Was ik van plan om afgelopen zondag me hobby hokje in te duiken maar alla mannetje lief wilde graag naar Zwolle waar een rommelmarkt was, dus zo gezegd zo gedaan.

Tja toen ik thuis kwam had ik geen zin meer en dacht mij mezelf morgen ben ik vrij en dan ga ik naar de HH karweitjes me hokje nog even in. En ja daar kwam ik tot me schrik er achter dat mijn vriendin's dochter donderdag jarig is dus dat was eventjes schrikken.

Gelukkig had ik inspiratie opgedaan dit weekend,  maar een paar spulletjes gekocht ;) gelukkig geen dubbele mallen zoals Jolanda hahahahaha  nog wat foam op voorraad en daarmee onderstaand kaartje gemaakt voor Marloes.Ik denk dat deze kaart wel bij haar in de smaak gaat vallen want ze is dol op felle kleuren en dieren.

Ik wens je voor nu een fijne dag en oant sjen

7 opmerkingen:

 1. Las ook al bij Jolanda gisteren dat jullie zo hebben genoten op de beurs, hoe fijn is dat en gelukkig is het je gelukt om het kaartje af te krijgen, wat is die super Ina. Heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kaartje Ina en erg leuk met die felle kleurtje. Ach ik denk maar zo mijn leeftijd heb je nog niet als jij zo jong bent als mij praten we wel weer verder hoor.:)

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaart Ina.Ik hou ook wel van felle kleuren.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ina. Dit blijft een leuke mal. Weet je dat je er ook andere dieren mee kunt maken?? Moet je maar eens op mijn blog gaan kijken. Is wel al even geleden hoor. Jij hebt ook een kat dus........ Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ina,
  wat is je uiltje leuk zeg,
  daar zal je vriendin zeker blij mee zijn

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Ina,
  Erg leuk kaartje hoor, vrolijke kleurtjes. Ja af en toe zou je wel willen dat een week 8 dagen had i.p.v. 7, en slapen moeten we toch ook nog een beetje.
  Maar die gezellige uurtjes kunnen ze je niet meer afpakken.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een super leuk kaartje heb je gemaakt Ina...heel lief dat uiltje...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina