Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

maandag 7 april 2014

En de winnaar is...........

Hallootjes allemaal,

Het is zover, de uitslag van de Candy. Helaas waren er maar  9 deelnemers wellicht waren er meer mensen die dachten dat het een 1 april grap maar nee hoor hij gaat er echt uit.Heb nagedacht over hoe ik het zou doen en ik kwam op de meest simpele doch een eerlijke manier van kiezen, ik heb Johan gevraagd een nummer te kiezen tussen de 1 en 9 en hij had geen idee waar ik het over had en hij heeft gekozen voor nummer 4 en dat is dus Tietje.

Tietje ik zie je adres graag tegemoet via mijn e-mail en ik zou het leuk vinden dat je een foto plaatst met gewonnen spulletjes, weet ik meteen of de heer/mevrouw post;) zijn werk goed heeft gedaan.
4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Tietje met het winnen van de candy en Ina bedankt voor deze kans.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk Tietje gefeliciteerd met je prijs.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik zo weinig tijd heb om te bloggen kom ik natuurlijk ook de candy's niet tegen.....sorry! Tietje, van harte gefeliciteerd! Ik las de laatste keer dat jij met je vriendin Jolanda naar de Duif zou gaan op zaterdagmiddag. Jammer dat ik jullie daar niet kon treffen! Ik ging nl. door drukte op zaterdagochtend Wie weet een volgende keer Ina!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd Tietje!!!
  Ina bedankt voor deze leuke kans

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina