Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

maandag 28 april 2014

Heb je het druk.............

Donderdagavond  8 uur de telefoon gaat, Hey Ina heb je het druk? Tja hangt ervan wat je wilt doen........uhhh ik wilde je vragen of je voor a.s. zondag nog 2 labels/kaarten voor me kan maken Nou zei ik daar ben je lekker op tijd mee, ja sorry helemaal vergeten maar Jolanda onze schoondochter  krijgt een soort van suprise party en iedereen die komt wordt verzocht een roos met een label/kaartje mee te nemen. Erg leuk idee want ik weet wat voor pittig jaar ze achter de rug hebben, zwanger geraakt dochtertje wat niet helemaal gezond te wereld kwam en school. Alles is gelukkig goed gekomen, geslaagd en een baan gekregen, dochter lief gaat de goede kant op. Respect voor de jonge ouders!!

Dat je raad het al, hand over het hart gestreken en aan de freubel gegaan, was best een lastig klusje wat ik had eigenlijk maar 1 avond/dag want vrijdags moest ik werken en koningsdag zouden wij de hele dag weg.....en dan weet ik dat ze ook nog wel wat wensen heeft, liefst zwart/wit en niet te veel tieralatijntjes, hoe bedoel je zinnig.

Maar het is me gelukt vrijdagavond afgeleverd bij mijn vriendin en zowel zij als haar schoondochter vonden ze schitterend wel dan kan je dag toch niet meer stuk.

Dit zijn ze geworden:
De teksten heb ik met embossing poeder er op aangebracht. Tot slot wil mijn nieuwe volgers welkom heten en jullie bedanken voor de leuke berichtjes die jullie achter laten.


7 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou jij kan goed onder druk werken
  Do hast twa pronkstikjes makke hiel moai.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ina,
  Dat heb je toch maar mooi gemaakt, ze zijn allebei heel erg mooi, simpel en een prachtige tekst..knap werk..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw supermooi Ina, heel erg mooi en fijn dat je het toch nog op tijd af kon krijgen, echt mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ina,
  Nou geweldig hoor en dat nog wel in zo'n korte tijd.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat heb je weer is knap gedaan en dan ook nog is op tijd af. Nou dat is een kunst hoor jou kennende:). Maar ik vind het weer een bjoeties meis.

  Leafs fan Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie labels Ina! Bedankt voor je lieve berichtje op mijn blog :) Jij maakt ook hele mooie kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina