Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 15 mei 2014

52 weeks of Christmas Challengeblog gaat door........

Tjonge wat goed om te lezen dat Yvonne met haar challenge blog door gaat, het is echt mijn stok achter de deur om met enige regelmaat een kaart te maken voor donderdag. Ik wil dan Ingrid, Ans en Nelleke dan ook heel hartelijk bedanken voor het feit dat ze Yvonne komen ondersteunen en er dus nu een heus design team is ontstaan. Meiden heel veel succes!! Ik ga hier zo me vijfde kerstkaart al plaatsen voor ik het weet
ben ik straks al klaar met de kaarten voor kerst hahahaha Wat denk je nu Jolanda eindelijk ;-)

Vandaag heb ik mezelf een hele dag vrij gegeven, ik was zo moe dat ik zei gisteren tegen me regiomanager
als het een beetje kan zie je morgen niet want ik ben hartstikke moe omdat ik door de pijn niet tot nauwelijks slaap. Hij keek me eens aan en zei gelijk heb je. Tja hij kent me ook langer dan vandaag, ben er eigenlijk altijd, zelden tot nooit ziek en geen negen tot vijf mentaliteit. Dat zo gezegd zo gedaan lekker thuis gebleven uitgeslapen, naar de fysio geweest, de hoogst nodige boodschappen gelijk meegenomen en daarna me heerlijk op gesloten in me hobby kamertje ondanks het mooie weer. Lekker muziekje op en kaartje gemaakt, deze staat nu te drogen en t.z.t plaats ik hem, want ja eerst moet hij hem of haar op het matje liggen.

Wel en dan nu mijn kerstkaartje voor deze week bij http://yvonnes52weeksofchristmas.blogspot.nl/Voor nu een fijne dag verder en lekker genieten van het prachtige weer dan ze voorspelt hebben, zou het nu dan eindelijk voorjaar/zomer worden??


11 opmerkingen:

 1. Ik vind het een super leuk kerstkaartje Ina. Die plaatjes vind ik ontzettend leuk.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ina. Prachtig deze kerstkaart. Dit zijn erg leuke plaatjes. Mooie mallen heb je gebruikt ik wil je veel beterschap wensen.

  Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ina,
  Wat heb je een prachtige kerstkaart gemaakt, lief plaatje, mooi papier en mallen..super..knap werk..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig kaartje is het. Ik hoop zo dat het nu een paar weken gewoon mooi weer blijft die regen en koude wind komt mijn neus wel uit.
  Wel leuk weer om kaartjes te maken maar die kan ook heel goed met mooi weer maken.
  Rustig aan maar en goed naar je lichaam luisteren. Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Do hast wer in hiel moai kaartsje makke Kinst niks foar de piine krije Doch mar restig oan.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi staaltje werk!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wow wat heb je dit super mooi gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig Ina,
  Wat goed van je om lekker veel kerst kaarten te maken!
  Dit is echt een geweldige!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw Ina wat een schitterende kerstkaart heb je gemaakt, ik vind hem supermooi. Goed van je om een dagje vrij te nemen, goed aan jezelf denken is heel belangrijk.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je zal toch nog ff door moeten gaan hoor, want ja ik heb er net iets meer dan vijf hahaha ;)Maar alle gekheid op een stokkie ik vind hem mietersss of wel superrrrrrrr.

  Groetjes en leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina