Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

maandag 12 mei 2014

Zwart wit met een vleugje.........

Dag allemaal,

Wat vliegt de tijd toch alweer een weekje voorbij, voor mijn gevoel hebben we meer te maken met de herfst dan met het voorjaar. Brrrrrr wat een weer, gelukkig viel het afgelopen woensdag voor mij mee. Als ik ergens een hekel aan heb is het een eind rijden in de stromende regen. De heen weg moest ik zowel aan de kant van Friesland als Noord Holland stoppen en hoera hoera weg omleiding in Purmerend erg fijn als je zo bekend met als mij ;-(. Maar enfin ik ben goed aangekomen, duurde alleen wat langer dan gepland. Ik heb me daarom zelf maar verwend met een lekker broodje zalm bij de bakker vandaan. Mijn collega's hadden het er steeds over dat er zo'n goede bakker was met lekkere broodjes en tja dat moet ik natuurlijk even uit proberen en ik kan zeggen het was echt héél lekker. Voor herhaling vatbaar hihihihihihi. 'S avonds op de terugweg met collega op gereden en bij Hoorn zijn we even gestopt bij de M van.... en daar wat gegeten en uitgewaaid langs het parkeerterrein, hij wilde eigenlijk ook nog bij het monument op de Afsluitdijk stoppen maar deze dame had haar jas niet en het was mij met die straffe wind te koud dus ik zei tegen prima als je stopt maar ikke niet.  En hebben jullie Ilse en Waylon gevolgd tijdens het EFS, ik wel en al wat ik had verwacht dit niet, prima prestatie van hen beiden. Oostenrijk had ik voor mezelf al op 1 wat een strot heeft die dame/man en voor mij een terechte winnaar. Zaterdag zijn we naar vrienden in Harns (Harlingen) geweest, heerlijk bij gekletst, koffie gedronken en als heerlijk uit eten geweest met zijn vijven, hun dochter was het weekend bij haar ouders en dus gezellig mee geweest. Als afsluiter nog een bakkie bij hen thuis gedaan en toen weer op naar huis. Zondag was het voor mij HO nu effe pas op de plaats eerst uitgeslapen en n.a.v een sms van me vriendin op blogs gekeken zo een leuke sketch ergens staan, helaas Jolanda  ik kwam wat mooiers tegen en dacht laat ik een kansje wagen, een leuke challenge bij knutsels en kadootjes blogspot in mijn favoriete kleuren.

Onderstaande label is het geworden

Met deze label wil ik dus graag meedoen aan de volgende challenge's:

*K&K zwart/wit met één andere kleur
*DCZ #9 alles behalve een kaart

Wens jullie voor nu een hele fijne dag en week verder. Ik denk dat ik zo weer in me hobby hokje duik want ik heb geen zin om de verplichte vergaderstukken voor morgen door te nemen;)


13 opmerkingen:

 1. Hoi Ina Wat leuk gemaakt met de katten en de mallen zo. Mooi zw en een beetje kleur. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk label!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ina,
  Je hebt een prachtig label gemaakt, wat mooi met het hart en de katjes, leuk rood als accentkleur en het Songfestival, ik vind het echt een aanfluiting dat oostenrijk heeft gewonnen, voor mij zijn Ilse en Waylon de grote winnaars..
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijk verhaal Ina, heb ervan genoten en wat heb je een schitterende label gemaakt, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ina,
  wat een prachtige label!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schitterend label Ina
  prachtig dat zwart/wit met en vleugje rood

  lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Ina, wat leuk dat je ons hebt gevonden. En dan gelijk zo'n mooie kaart insturen. Hij is prachtig! Ik heb ook gekeken naar het songfestival en voor mijn zijn Ilse en Waylon de winnaars. Het was weer leuk om naar te kijken.
  Dank je wel dat je meedoet bij Knutsels en Kadootjes.
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige label, ik denk ik kom ook eens bij jou kijken. Gelijk een heel verhaal, leuk. Ik heb ook het songfestival gekeken en dacht eerst dit is geen songfestivalliedje, maar schijn bedriegt het ging dit jaar meer om techniek dan om de show voordeel van vakjury waarschijnlijk. Rustig aan doen en jammer van je hobbyvriendin... sterkte... Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. He Ina wat heb je dit leuk gedaan vindt hem schitterend. Mooie mal;-) komt bekend voor en je katjes komen precies tot hun recht.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Ina,
  Ja ik heb het songfestival ook helemaal gevolgd hoor, het was deze keer weer eens ouderwets spannend. Heerlijk.Ook ik ben dik tevreden met de 1e en de 2e plaats. Dit waren ook mijn favorieten. En wat het weer betreft gaat de temperatuur vanaf morgen omhoog. Dus duimen maar.
  Je label vind ik geweldig mooi hoor, dus succes met je challenges.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ina, wat een leuk label heb je gemaakt. En wat kwam het goed uit dat het in je favokleurtjes was. Dank je wel voor het meedoen aan de challenge van Knutsels en Kadootjes.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi!
  Bedankt dat je mee doet met de uitdaging van De Creatieve Zebra.
  Groetjes Ditta.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina