Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

maandag 16 februari 2015

Oeps wat doe ik me zelf aan..........

Hallo allemaal,

Jaja jullie lezen het goed, ik ben eindelijk weer in blog land.

Na maanden van drukte en stress keert eindelijk de rust weer wat terug. Zoals sommige van jullie weten werk ik in de zorg en daar is het nodige aan de hand.Terwijl wij heerlijk met vrienden vakantie vierden in Drenthe werd ik als OR lid op hoogte gesteld dat het bedrijf waar ik werkte in de verkoop ging/ sluiten ging.

Wat er dan allemaal op je af komt pfffffffffft..........met enige regelmaat dagen van 8 tot 22.00 en de volgende dag fris en fruitig de cliënten, collega's en andere organisaties te woord staan. Medio december was het definitief dat het overhead personeel op straat kwam te staan in Friesland. Balen voor ons allemaal, desondanks dacht ik oké dat bied ook nieuwe kansen en jawel, ik kreeg die zelfde week een baan aangeboden door een collega bedrijf waar we nauw mee samen werkten.

Ze wilden me graag in hun team hebben :) :), we hebben toen een goed gesprek gehad en ik werk nu dus bij dat bedrijf sinds 2 weken. Kom helemaal tot rust nu qua werk, overdracht etc. was hectisch en ook nu weten ze me nog te vinden. Maar tjonge tjonge wat ben ik blij, gezien de huidige werk situatie in Nederland en het gekke is ik kreeg nog 2 aanbiedingen. Mijn keus stond gelijk vast, ik ga naar Drachten, ken de eigenaren en ik heb altijd fijn met ze samen gewerkt en het voelt goed!!

In deze periode werd ook mijn broer ernstig ziek en we zijn maar met zijn tweetjes dus tja................gelukkig gaat het ook met hem nu de goede kant op. Een hele gerust stelling.
En door alle gedoe ging ook mijn weerstand naar de kl... met alle gevolgen van dien

Ben zelf weer aan de freubel geweest en ojee.......wat heb ik me zelf op de hals gehaald. Ik heb me eerste echte vintage kaart gemaakt, zie al tegen me vriendin hellup, ben helemaal uit me comfort zone. Ben benieuwd wat jullie er van vinden en doe gelijk met 2 challenges mee, namelijk bij WLVC, thema flowers en De egel#2 thema bloemen
Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne dag en ik hoop binnenkort weer gezellig bij jullie langs te komen en te reageren, wat vooral dat laatste bleef er de laatste tijd bij. Bloos bloos13 opmerkingen:

 1. Hallo Ina
  Nou zeg jij hebt ook zat voor je kiezen gehad de laatste maanden, maar het gaat allemaal weer wat beter, dus hopen dat het zo,n stijgende lijn blijft.
  Top voor je dat je een nieuwe baan hebt
  Wat je eerste vintage kaart betreft, ik kan het ook niet, maar jou kaart is geweldig mooi en goed gelukt.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er geweldig uit dit zo op afstand van elkaar wonen komt het dan toch weer goed. En je weet wat ze zeggen. ................oefening baartkunst.

  Leafs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop voor jou dat je nu in rustiger vaarwater komt.En gefeliciteerd met nieuwe baan.En wat jou kaart aangaat hij is heel mooi
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Ina,
  Ja ik dacht al ze zal toch niet ziek zijn.
  Maar dit was natuurlijk ook niet leuk, maar gelukkig gaat het nu weer de goede kant uit. En je kaartje is erg mooi geworden hoor. Succes met de challenges.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Ina,
  wat een heftig verhaal, gelukkig ben je nu in rustiger vaarwater terecht gekomen..en heb je weer een baan..
  Je Vintagekaart is prima gelukt, mooi gemaakt,
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zie je hebt goed geluisterd naar me en ja dit is niet jou ding, maar hij is wel mooooi geworden zo je allereerste vintage kaart. En eens moet het de eerste keer zijn dat je begint. Wie weet ga je het nog leuk vinden ook. Gezellig dat je meedoet aan de challenge van WLVC.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn te horen dat alles op zijn pootjes terecht komt en dat het beter gaat met je broer.
  Je kaart is super mooi hoor.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat je in wat rustiger vaarwater bent gekomen en dat het wat beter gaat met je broer.Prachtige kaart heb je gemaakt met Mooi kleuren en details.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk....uit je comfortzone daar houd ik van. Een hele mooie kaart....goed gedaan en fijn dat je meedoet aan de challenge van WLVC. Kom gerust nog eens meedoen bij een volgende challenge.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kaart! Bedankt voor het meedoen met WLVC.

  Groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Ina wat een heftig verhaal! Gelukkig gaat het nu veel beter met je :) Bedankt voor je berichtje op mijn blog. Ik ben jou ook gezellig komen bezoeken en ik ben je nieuwe volger ;) Je kaart is echt prachtig!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige kaart! Leuk dat je meedoet aan de challenge van de Egel.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina