Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 25 februari 2015

Uitgedaagd..........

Zo daar ben ik ook weer met een kaartje, belofte maakt schuld dus...........bij deze.

Jolanda mijn vriendin daagde me uit om mee te doen aan de challenge bij WLVC waar je uitgedaagd wordt om een vintage mannenkaart te maken, volgens haar echt iets voor mij. Mannenkaarten ja, vintage nou dan haal je uit me comfort zone maar ja daar laat ik me niet door tegen houden. Gelukkig zijn we afgelopen zaterdag naar Hardenberg geweest zodat ik een mal kon kopen die ik op me verlanglijstje had staan, De gear mal van Joy, nu had ik een goede reden om de aanschaf niet verder uit te stellen hahahahaha, we hebben een gezellig dag gehad welke we hebben afgesloten met een heerlijke etentje in Zwolle. Kortom een gezellige ontspannende dag.

Zondag het kantoor bij me oude baas leeg geruimd en naar me schoonzus geweest, ze wilde graag op de beurs in Assen kijken die a.s. weekend is...........iemand ervaring met deze beurs in de TT-hallen?

En vandaag woensdag heerlijk me vrije dag en als ik even tijd heb dan ga ik aan de freubel. Zo ook vandaag, onderstaande kaart afgemaakt en deze laat ik mee doen aan de challenge waar je een  Vintage mannenkaart voor moet maken.

Ik heb me best gedaan, vond het eigenlijk best lastig..............


tenslotte wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op me vorige kaartje en wil ik Chantal van harte welkom heten op me blog. Fijne dag verder en tot.............

18 opmerkingen:

 1. Een hele mooie en stoere mannenkaart geworden. Nu hoefde je dus is geen bloementjes en vlindertjes te gebruiken of strikjes en kant. En je weet oefening baart kunst. Superleuk dat je meedoet met de challenge en dank je wel voor je deelname bij WLVC.

  Groetjes en liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker stoer!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi INa. Wat een leuke uitdaging Heel goed gelukt. Fijn dat jullie het zo gezellig gehad hebben in Hardenberg. Veel plezier in Assen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwww ina
  wat een geweldig mooie mannenkaart!!
  mijn complimenten, ik blijf ze lastig vinden die mannenkaarten.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ina,
  nou de uitdaging is gelukt, je hebt een prachtige mannenkaart gemaakt,
  groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Met vlag en wimpel geslaagd hoor voor je uitdaging, hij is prachtig, bedankt voor het meedoen bijWLVC.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je mag hier terecht trots op zijn hoor Ina. Gezellig dat Jolanda je hebt over kunnen halen om mee te doen met challenge. En met die prachtige gears heb je een mooi en stoer detail.
  Ik ben gelijk volger van je geworden...
  Gezellig dat je meedoet met onze challenge!

  Groetjes Janneke DT

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeer goed gelukt.Kan je wel vaker doen.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kaart! Bedankt voor het meedoen met WLVC.

  groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Whahaha ja jij en mannenkaarten, maar ik wil toch ook weer is een kaartje zien met bloementjes en andere tierenlantijntjes hoor desnoods kom je maar gezellig een weekendje logeren bij mij. Maar alle gekheid op een stokje je kaart ziet er lekker mannelijk en stoer uit. Toppie.

  Leafs fan Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ida, ik vind hem helemaal prachtig! Je mag vaker uit je comfortzone gehaald worden! En een mooie mannenkaart en een prachtige vintage uitvoering... Missie geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Ina,
  Je vintage mannenkaart is goed gelukt hoor.Leker stoer en de mal past er geweldig bij. Hoewel je vorige vintage kaart ook super was hoor.
  \Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een prachtige stoere kaart heb je gemaakt.

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige stoere vintage mannenkaart Ina! Het is niet te merken dat je uit je comfortzone bent gehaald ;) Dank je wel voor mijn warme welkom!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige stoere mannenkaart voor een echte techneut. Toppie!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Knap gedaan hoor.....top hoe je kaart is geworden en zo'n uitdaging is goed voor je denk ik....Laat je niet kisten hoor hahaha. Nooit zeggen dat je iets niet kan....hooguit dat het je ding niet is hihihi.
  Fijn dat je meedoet bij WLVC en succes.
  xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Prachtige kaart, Ina. Mooie kleuren en details
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Knap gedaan,hele stoere mannenkaart. Heb even op je blog gesnuffeld en ben volger geworden.
  Groetjes Stieneke.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina