Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 14 december 2021

Winter Songbirds

 Hallo!

Langzaam maar zeker gaan we richting de kerst, ik was kerstkaartjes maken even beu en heb tussen de bedrijven door een verjaardagskaart gemaakt voor mijn schoonzus welke vandaag 82 wordt. Hij is wel in winterse sfeer min of meer. Ik kon steeds de verleiding weerstaan tot ik steeds meer deze leuke stempelset voorbij zag komen.....hij is van MFT en aangezien knippen niet altijd meer lukt de stansen erbij aangeschaft.


Zelf ben ik tevreden over mijn kaartje, iets wat niet vaak gebeurt. Blijkbaar iets te kritisch voor me zelf. Ik weet dat ik schandalig achterloop met blog bezoeken maar de dag heeft te weinig uren voor mij. Heel druk qua werk...waar niet in de zorg. En ook thuis gaat het niet zoals het hoort. Mijn mannetje zit in de lappenmand. Begon met rugpijn en nu kan hij weinig. Veel pijn en kan bijna niet bewegen. S ochtends help ik hem uit bed, met aankleden wassen etc en als tegenzit ook s nachts in de weer omdat hij zich niet zelf kan omdraaien of uit bed komen. Hopelijk krijgen we snel te horen wat er aan de hand is en kan er wat gedaan worden. Ondertussen ben ik behoorlijk moe en ook mijn lichaam  protesteerd mee...gelukkig is de kerstpost geschreven en onderweg. 

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond en ik hoop tot gauw.


15 opmerkingen:

 1. O wat naar voor je man Ina, pijn vr... energie en ook bij jou gaat het natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Hopelijk snel verbetering in aantocht. Je kaart is een plaatje, ik vind deze set ook superleuk maar kan me tot dusver beheersen hihi. Pas goed op jezelf.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. A very sweet card, thank you for sharing with us at We Love Stamping, good luck x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat naar dat je man zo veel pijn heeft. Pas goed op je zelf, prachtig kaartje met leuke vogeltje.
  Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hardstikke leuke kaart is het met deze mooie stans- en stempelset.
  Balen dat Johan zoveel pijn heeft. Is het in zijn rug geschoten of zo? Of een hernia?
  Veel sterkte samen en dank voor jullie kerstkaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. A nice design to a pretty Winter card, thank you so much for sharing and joining us at We Love Stamping December challenge.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart voor je schoonzus. Ik heb de set ook, hij is prachtig! Goede aankoop! Succes met je man, wat vervelend is dat. En ook vervelend voor hem dat hij jou om zoveel hulp moet vragen terwijl hij weet dat jouw lichaam ook protesteert.... Beterschap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om ineens even een verjaardag kaart te maken hè!
  Wat een mooie, romantisch en lief, maar toch ook een beetje stoer..... ik kan het niet goed uitleggen, maar vind het héél mooi.
  Wat naar van je man, ik hoop dat jullie gauw weten wat er is en wat ze eraan kunnen doen, want dit houdt niemand vol.
  Sterke.
  Gisteren kreeg ik jouw kerstkaart!! Heel erg bedankt, het hangt tussen de rest, te shinnen 🥰

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaart. Ik heb de set ook en hij is zoo leuk. Beterschap voor je man. Lieve groet, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee, ik herken ook de Liftchallenge kaart erin, heel mooi kaartje! Sterkte met het werk en vooral voor je man, wat vreselijk naar dat hij zo'n last heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oei dat klinkt als wel een hele volle lading werk dat op jou schouders neerkomt! Pas je een beetje op? Beide in de lappenmand is nu eenmaal niet zo handig :)...
  Je kaart is super mooi! Nog gefeliciteerd met je zus! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt een hele mooie kaart voor je schoonzus gemaakt.
  Leuk dat je meedoet bij KIC, dankjewel.
  Groetjes Nicolette DT

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een schattige kaart heb je gemaakt voor je schoonzus, en ik wil je heel veel sterkte wensen met de zorg voor je man , en ik wens hem heel veel beterschap, en hoop dat er snel verbetering komt.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. leuk kaartje
  bedankt voor het meedoen aan onze challenge
  groetjes jolanda bongers
  Dt kaarten inspiratie challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Schattige kaart, Ina.
  Dank je wel voor je deelname bij KIC
  Groetjes Renate DT

  BeantwoordenVerwijderen
 15. SO sorry to hear all your problems at home Ina. I hope your husband is feeling better soon. This card is wonderful. You really should be proud of it. I'm sure it was a well loved when it arrived. I love these sweet images! Thanks so much for sharing with us at HLS Dies Challenge. Stay safe and Happy 2022 to you and your family. Cheers':)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina