Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 21 juli 2019

Smile

Hallootjes,

En was code geel ook echt code geel bij jullie afgelopen zaterdag? Hier viel het 100% mee. In het begin van de avond één hele dikke bui gehad. Voor de rest overdag een paar normale regenbuien en in de avond niets, we hebben dan ook heerlijk bij de over buurtjes tot ongeveer 01.00 buiten gezeten. Bijkletsen, lachen, hapjes en drankjes, lekker ontspannend avondje. Als we de weermannen en vrouwen mogen geloven krijgen we een paar hete dagen, niet mijn weer en ook nog aan het werk. Enfin klagen helpt niet we gaan het maar gelaten tegemoet.

Vandaag wil ik je 3 kaartjes laten zien allemaal gemaakt met de zelfde woord stans. En allemaal in de kleuren zwart/wit/grijs en een vleugje goud. Ik ga ze gebruiken als verjaardagskaarten voor mannen.

Dit zijn de bewuste kaartjes waar ik laatste meel wil laten doen aan de keileuke-challenge van knutsels en kadootjes







Ik houd het kort deze keer, wil nog even buiten zitten en dan vroeg naar me bedje wat ja morgen gaat de wekker weer vroeg..........dus wat mij betreft voor nu een fijne dag verder en tot latersssssssss.





6 opmerkingen:

  1. Hoi Ina,
    wat een leuke kaartjes heb je gemaakt. Handig, 3 tegelijk. EN dank je voor het meedoen bij K&K. Heel mooi met die stenen! Nee, ik heb nog niemand gehoord die zich verheugt op de temperaturen van komende week....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ina, hier helemaal niets gemerkt van code geel hoor, nú wel van de hitte dus ik zit lekker binnen, veel koeler en ik kan van je leuke serie kaarten genieten ;p
    Tof drietal hoor. Sterkte met werken van de week.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige stoere mannenkaarten heb je gemaakt. Ook vandaag is het hier in het Noorden nog steeds warm. Begin er nu toch ook last van te krijgen, maar nog even doorbijten.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke smile kaarten Ina. Mooi strak. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gewoon zo simpel maar o zo gaaf, deze kaartjes, ik hou er van... Bedankt voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een superstrakke en mooie kaart Ina. Dank je wel voor je deelname bij K&K.
    Inmiddels zijn we de warme dagen voorbij. Gelukkig!! Ook niets voor mij. Komt ook niets uit mijn handen dan.
    Fijn weekend, liefs Monique

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina