Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 27 juli 2023

De Uitdaging #30 Noof

Hallootjes!

Vandaag een kaartje voor de gezamenlijke uitdaging met Janneke. Deze keer door mij bedacht, maak een creatie met een dier en gebruik een stencil voor de achtergrond. Ik heb de stempel Noof van Lavinia en het stencil Elegance ook van Lavinia gebruikt, deze lagen nog op me te wachten sinds oktober 2022. Voor de rest distress inkt en een draadje. Zonder tekst zodat ik hem overal voor kan gebruiken.... 
Momenteel ben ik niet zo actief op blogs ben al langere tijd moe,veel hoofdpijn en over mijn hele lichaam jeuk omdat mijn leverwaarden niet goed zijn. De artsen geven aan dat het waarschijnlijk, door de Covid komt. Post Covid dus....is er over drie maanden geen verbetering dan mag ik verder de medische molen in 😝😝. 

Ik ga zo bij Janneke kijken, hop je mee? Voor nu wens ik je een fijne dag verder!3 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd Ina ;)
  Rustig aan hoor, ik hoop dat alles snel verbeterd ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel mooie kaart met grappige kat. Mooi stempel- en stencilwerk.
  Heel veel beterschap, zo vervelend als je niet lekker in je vel zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jee... post covid, bestaat dat ook al?
  Wat naar. Ik hoop dat het wel overgaat. Ik hoorde al van familie die er ruim een half jaar mee zoet waren.
  Je kaart is echt een super exemplaar. Je moet toch echt even lachen als je deze explosiepoes ziet! Of is het geen poes? Ja toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina