Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 4 augustus 2023

CAS on Friday challege #263 | Holidays

 Hallo!

Vandaag start alweer een nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Holidays. Ik heb deze keer de Christmas Trees Dies van Stampin Up  gebruikt.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 
 

7 opmerkingen:

 1. Mooie strakke kaart !!!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja wat moet ik hier nu van vinden??? Ik zie dat je niet veel energie en creativiteit hebt en las in je vorige bericht dat je niet happy in je vel zit en ik hoor van heel veel mensen dat ze ineens na covid rare klachten hebben. Rust tussendoor maar wat extra uit Ina en alvast goed weekend!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie stans van die boom! Ik vind hem mooi hoor! Dat beetje subtiele inkt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Of wauw, mooi.
  De kleur, de stans, het CAS, alles!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie kaart heb je gemaakt met die dennenbomen.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Your colourful trees are perfect for the festive holiday Ina! Thanks for having me guest with you over at CAS on Friday this week!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina