Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

woensdag 21 april 2021

Tram 6 voor Carla

 Hallootjes!

Wat een heerlijk weer hadden we de afgelopen dagen. Gistermiddag lekker van de zon genoten en wat gefreubeld. Dinsdag is officieel mijn vrije dag. En dat was lekker hoor, maandag weer begonnen met werken en het was gelijk Ina....blijkbaar was ik gemist😉

Vandaag laat ik je kaartje zien wat ik voor Carla hebt, ze stapt op tram 6. Toen ik dat las dacht ik uhhhhh, maar in België wordt je dan 60...weer wat geleerd hihihi. De kaart is anderhalve week geleden gepost dus ik ga er vanuit dat hij aangekomen is. Ik heb mijn Katzelkraft stempels erbij gehaald. Het is een slimline kaart geworden. 


Het is mix van merken wat ik gebruikt, dat maakt onze hobby zo leuk vind ik. Carla via deze weg ook van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je veel echte post mag ontvangen. 

Ik wens je voor nu een fijne dag en hoop snel weer bij je langs te komen.


Challenge's 


8 opmerkingen:

 1. Enig het kaartje voor Carla heel leuk met de muizen, fijne dag liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke muizen op Carla's verjaardagskaart. In het echt moet ik er niets van hebben maar die ik in blogland voorbij zie komen op kaarten zijn wel heel leuk. Ik had die uitdrukking ook nog nooit gehoord, leuk vind ik dat.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tram 6 was voor mij óók nieuw 😁😁 maar in Duitsland weten ze niks van Sarah en Abraham als je 50 wordt, blijf ik apart vinden! Leuke muizenkaart voor Carla en groot compliment toch dat je gemist bent op het werk?
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk kaartje voor jarige Carla. Mooi met de muisjes erop.
  Wij zeggen wel eens dan krijg je een nieuwe voordeur, dat kent ook niet iedereen.
  Groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuk kaartje geworden en idd die uitdrukking had ik ook nog niet gehoord...je ziet ...nooit te oud om te leren

  Liefsss Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja wat weten ze dat daar in België toch mooi te zeggen he? Voor ik een blog had wist ik ook niet van die uitdrukking. Door mijn Belgische blogvriendinnen leer ik een heleboel!J Je kaart voor Carla is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had ook nog nooit van de uitsprak van de tram gehoord. We leren zeker nog wat van onze Belgische blogdinnen. Je hebt een leuke kaart voor Carla gemaakt met de vrolijke muizen. .groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ina wat een mooie en leuke kaart heb je voor mijn verjaardag gemaakt.
  Zo grappig met die muizen.
  Bedankt ik ben er heel blij mee.
  Is er in Nederland een uitspraak als er vooraan je leeftijd een nieuw cijfertje komt te staan ?
  Bij ons zijn het allemaal trammetjes, tram 3, tram 4, tram 5, tram 6, ... Ook niet over heel België, want in West-Vlaanderen krijgen ze zoals ze het daar zeggen "een nieuwe voordeur". Dat vind ik een gekke uitspraak.
  Groetjes,
  Carla (uit de Antwerpse boerenbuiten)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina