Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 24 september 2021

Whimsy and friends

 Hallo!

Niet te geloven mijn vrije dagen zijn alweer bijna om...maandag mogen we weer. Gelukkig nog een weekend voor we mogen. Heb heerlijk genoten eerst even een paar dagen bijna niets gedaan. Vanaf maandag alleenstaande buuf geholpen om een heg van 12 meter lang zo'n 1.80 breed en meer dan 2 meter hoog te rooien. Daarna samen met Johan hout etc gehaald en een nieuwe schutting geplaatst en de oude hersteld. Buuf en haar hond blij en wij blij. Mooi toch! Ben nu wel lichamelijk moe maar me koppie is heerlijk leeg.

Zoals jullie eerder konden lezen ben ik als een blok gevall en voor een aantal Whimsy stempels. Na kerst heb ik nu een aantal beterschap kaarten gemaakt. Naast deze leuke stempels heb ik inkt van SU en Distress gebruikt. Water gedragen inkt blijft mijn favoriete inktjes. Zowaar ook nog DP gebruikt. Kortom weer lekker gemixt met merken. 

Tweee van de drie kaartjes zijn in CAS en 1 in CAS stijl a la Ina. Nu maar hopen dat ik voorlopig niet hoef te versturen. De Nederlandse tekst is van Stampin Up en medicijn potje van MFT. Het ❤ is van doodlebug design. Alle andere stempels zijn van Whimsy Stamps: Get well DP1033 en Get well Dragons DP1034.

Óók viel nog een leuk pakje van cloud9crafts op me matje ...zou Cornelie deze ingepakt hebben...zoals altijd weer feestelijke verpakt en leuke kleinigheid erbij. Ik hoop van het weekend er iets mee te maken...voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond!
Tot slot nog bedankt voorje reactie op me vorige kaartjes en mijn DT-schap bij CAS on Friday....je kan nog meedoen aan de lopende  challenge tot a.s woensdag 18.00 uur.Challenge's 

14 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk Ina, prachtige leuke grappig kaartjes. liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stempels heb je gebruikt voor je mooie beterschapskaarten Ina. Daar vrolijk je als zieke wel van op. Onze eerste week vakantie zit er jammer genoeg ook al op en wat boffen we met het weer. Succes met opstarten volgende week maar eerst nog een fijn weekend :)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke beterschapskaartjes heb je gemaakt, en toch een heerlijk gevoel dat je de vrije dagen weer nuttig hebt besteed.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enige stempels en kaart en Ina, dáár wordt je spontaan beter van!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vakantie gaat altijd te snel voorbij! Maar je hebt wel genoten lees ik. En wat een leuke kaartjes zijn het met deze stempels. Ik probeer nog me te doen met Cas on friday...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap dat je voor deze stempels bemt gevallen, wat zijm ze cute Ina! Je kaartjes zijn super! Je vakantie alweer om jammer hè, maar je hoofd is weer leeg en batterijtje weer opgeladen maar eerst nog een hele mooie zonnige zondag!
  Werk ze weer vanaf maandag!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle drie gave kaarten! Mooi zo in CAs met die felle kleuren en heel leuke stempels! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf die kaartjes, snap wel dat je viel voor de leuke stempels!
  Wat fijn dat jullie je buur zo geholpen hebben, dat is goud waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke kaarten mhdb je net de leuke stempels gemaakt. Fijn dat je hoofd weer leeg is.. jammer dat de vakantie er bijna op zit.. groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leukerds Ina! Het draakje is mijn favoriet, echt een schatje.
  Soms is je lichaam even afmatten best lekker, als je hoofd daarna lekker leeg is. Fijn dat de buurvrouw blij is met de schutting.
  Groetnis Nynke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. A real fun collection of cards, many thanks for sharing and joining in with our September theme at Stamping Sensations challenge.

  B x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ach they are so cute and are sure to cheer the recipients up! Thanks for joining us this month at Stamping Sensations.
  Pinky

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Fabulous creations, thanks for joining Stamping Sensations, good luck.
  Happy crafting
  Tracy x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. These cards are so cute! And the coloring is fantastic! Great to see you in the ATSM gallery. Hope to see you again very soon! Nandini, DT

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina