Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 9 maart 2023

De uitdaging #21 Paaskaart

 Hallootjes,

Vandaag kom ik even voorbij waaien om jullie een kaartje te laten zien welke ik gemaakt heb voor onze gezamenlijke uitdaging met Janneke. Een weekje later dan gepland. Ik redde het niet. De opdracht was maak een paaskaart..stempel vrij, gebruik distress en een touwtje. Mijn favoriet..not dus erg creatief zoals Janneke ben ik niet met touwtjes. Ik heb gekozen voor een "oudje" van Magnolia en tekst is van hÄngler and Wings. 


Zoals je kan zien heb ik zowaar DSP gebruikt, meen van Maja en al erg oud. De randen geschuurd en met distress aangezet. Beetje vintage CAS hihihi. Ik hoop binnenkort  fitter te zijn en weer puf/zin om te bloggen. Heb helaas nog naweeën van Covid.  

Ik wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond. Janneke haar kaartje vindt  《hier》. En bedankt  voor je trouwe bezoekjes en berichtjes op me vorige kaartjes.5 opmerkingen:

 1. Super leuke kaart Ina ;-) Tot vanmiddag .. de Magnolia's zitten in mijn tas ....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lieve paaskaart met dit mooie papier en magnolia. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief hoor.
  De geschuurde randjes geven een mooi effect.
  Sterkte met helemaal herstellen, het kan soms lang duren, het herstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een schattig kaartje met de Magnolia.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina