Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 27 december 2018

Kryst wike 52

Hallootjes allemaal,

En allemaal goed de kerst (kryst in het fries) doorgekomen? Wij hebben het met zijn tweetjes gevierd. Doen we meestal aangezien de familie aardig uitgedund is. Dag voor kerst ga ik naar mijn oudste broer, die is dan jarig en me andere broer zou na de kerst jarig zijn. Ik ben altijd blij als het weer Januari is, genieten doe ik wel hoor, vooral van de lichtjes en het zou geweldig zijn als we weer eens een witte kerst kregen. We hebben eerste kerstdag een eind gewandeld en tweede kerstdag zijn we naar de rommelmarkt geweest. Deze viel een beetje tegen was maar 1 hal deze keer.

Heb weer met me oxide gespeeld (deze zie je later) en nog een paar kerstkaartjes gemaakt afgelopen dagen. Deze keer weer met SU producten, hoe kan het bijna ook anders hahahahahaha. Het zijn nagenoeg dezelfde kaartjes echter door een andere kleur te gebruiken ziet het er heel anders uit. Kan je nagaan wat kleur doet.De eerste 2 kaartjes heb ik dus al klaar voor 2019, nog nooit zo vroeg geweest. Mijn voornemen om elke week een kerstkaart te maken en op donderdag  te plaatsen bij  52 weeks to christmas  dat wordt nog een hele uitdaging op zich voor mij. Zag dat ze nu een kaartje met goud/zilver vragen en aangezien ik morgen nog vrij ben, ga ik kijken of ik nog inspiratie hiervoor heb en zin want eerlijk is eerlijk heb kerst wel even gehad qua kaartjes maken.


Gebruikte spulletjes
*Tekst: SU Making christmas brigth
*kerstboom: SU Nothing Sweeter zowel stempels als stans
*ster op kerstboom: SU stans Signs of Santa
verder zijn het papier, dsp en inkt ook van Stampin up

Voor nu wens ik je een fijne dag en tot laterssssssssss


11 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk hoor je eerste kerstkaartjes. Ik wens je ook een heel gezellige jaarwisseling.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat zijn alvast heel mooie kaartjes, een goed begin ! Ik wens je een fijne jaarwisseling ! Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi deze 2 kaartjes Ina...en goed van je hoor om ze al voor 2019 te maken...succes met het challengekaartje...
  een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019

  groetjes Rosina
  DT 52 WTC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt! En ook al voor 2019. Heel goed van je. En de rust na drukke feestdagen is ook altijd weer welkom...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk deze kaarten Ina. Rustige kerstdagen gehad, wij ook hoor. Mijn moeder is een dagje langs geweest en we zijn aan de knutsel geweest. Ook weinig familie. En mijn broer heeft het dit jaar beter bekeken is mooi te skiƫn... heeft heel nooi zonnig weer. Wij vermaken wel . Ook lekker aan de wandel geweest. Alvast een goede jasrwisseling en de beste wensen voir 2019. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kaartjes...als je niet beter weet zou je idd denken dat het dezelfde zijn maar qua kleur is er toch verschil. Wens jou en Johan een heel mooi uiteinde en alle goeds voor 2019.

  Liefs Jolanda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb me ook vermaakt met de kerst Ina, geniet zowiezo ook van alle lichtjes en mensen om me heen en ze zijn ook zomaar weer om. En jij hebt de eerste twee kaartjes al gemaakt voor 2019 sjappoo. Ik probeer het nog een beetje bij te houden om door te gaan met kerstkaarten zolang het nog winter is...in de zomer lukt het mij niet om kerstgedachte te hebben, whaha Ik wens jullie een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2019!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt Ina. Het boompje van SU vindt ik zo mooi, maar niet gekocht, je kan niet alles hebben he ? Klinkt gezellig zoals je de feestdagen hebt doorgebracht, ik hou ook wel van rust...Ik moet meestal werken, maar dit jaar alleen met kerstavond, dus dat doet voelt als heel luxe voor mij. Ik zal je eerlijk vertellen dat ik de dagen er tussen gezelliger vindt, ik heb er niet zoveel mee. En misschien komt dat ook wel door mijn werk....Jij hebt in ieder geval een heel goed voornemen voor 2019! iedere week mee doen met 52 WTC, dat is een geweldig voornemen, en ik hoop voor je dat hij gaat slagen. Bedankt voor het mee doen bij 52 WTC en fijne jaarwisseling gewenst. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat goed van jou, kerstkaartjes al voor 2019! Ik ben nog bezig aan de laatste kaartjes van 2018...Groetjes, en fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je bent goed bezig Ina. Al voor volgend jaar. Klinkt ver weg maar is zo dichtbij ;-))
  Je kaartje is prachtig!!

  Dan wil ik je nog een hele fijne jaarwisseling toewensen en een gelukkig en gezond 2019!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaat het wel goed met jou???? Ik hoop van wel en dat je weer snel gezellig terug bent hier!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina