Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 18 januari 2022

De uitdaging #1

 Hallo!

Sinds een lange tijd hebben Janneke en ik onze uitdagingen weer opgepakt. Dit is de eerste van 2022. De laatste  keer was in december 2020. Ik was dan ook blij verrast toen ze me appte "ik daag je uit een kaartje  te maken met een hÄnglar & Wings stempel, thema verjaardag". Eerlijk gezegd moest ik er even over nadenken, reden tijd. De eerste 4 maanden van het jaar is erg druk op me werk, administratief moet er dan heel wat gebeuren in zorgland. Nu extra met corona perikelen. Des ondanks ja gezegd, de boog kan niet altijd gespannen zijn toch? Mooi een stok achter de deur om naast mijn DT schap bij CAS on Friday om freubel in te lassen. 

Qua stempel heb ik voor een oudje gekozen, ze heten toen nog hÄngler and Stängler. En het waren rubberen stempels. Tegenwoordig zijn het clearstamps. De brievenbus die is van de Action. Deze keer voor de inkt van Stampin Up gekozen, Incolor 2021-2023. En ik zie dat ik de tekst stans van Carddeco ben vergeten. Ik had cardstock op dubbelzijdige plaksheet gedaan, gestanst wat best  lastig ging...en verdorie  ik trok de tekst stuk. Hoe doen jullie dat met kleine en dunne stukjes cardstock. Met lijm krijg je snel vlekken....ik althans.


Zoals  jullie zien is  het deze keer geen CAS kaart, hij is wel clean.  Voor mijn doen veel Dies gebruikt. Ik had eerst een basis kaart  in de kleur  Evening Evergreen (dokergroen) maar dat vond ik te schreeuwerig.  Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Wens je voor nu een fijne dag en alvorens ik afsluit ga ik bij Janneke haar Kaartje kijken. Kom je daar ook even gluren?


Challenge's 
Brievenbus-nieuw-wit

13 opmerkingen:

 1. Ik vind hem superleuk !!!
  Groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heel lief kaartje geworden!
  Merk zelf dat ik vergeet tijd voor mij in te plannen zo aan het begin van het jaar... dus gewoon doen! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O hij is leuk geworden en wat een mooie postzegel stans, ik doe met die kleine stukjes een los klein sponsje nemen en daar dep ik dan de lijm mee op de kleinere sukjes, fijne middag liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk geworden.
  Ook erg mooi gekleurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke kaart heb je gemaakt met dit mooie stempeltje. Mooi met de brievenbus erbij. Ik wil hierbij nog bedanken voor d3 kerstkaart en ook namens mijn moeder ze was blij verrast met je leuke kaart. Lief van je. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke kaart Ina ;o)
  Ik doe tombow lijm op de tekst (niet te hard knijpen) laat het helemaal opdrogen en dan kan je plakken zonder vlekken .. of plak je cardstock op dubbelzijdig tape, stansen en klaar ..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een leuke kaart gemaakt n.a.v Janneke's uitdaging. Echte post is zoveel leuker, dat heb je zelfs op je mooie kaart uitgebeeld Ina. Ik gebruik de dunne lijmpennen van Dutch Doobadoo.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie dat jij de brievenbus ook hebt aangeschaft, dat is een favoriet van vele van ons lijkt mij.
  Mooie kleuren.
  Het is een leuk kaartje en je hebt gelijk, af en toe een knutsel uurtje is héél belangrijk.
  Voor dunne tekst gebruik ik een lijm stift.
  Ik heb ook een lijm staafje (HEMA) met een heel fijn puntje, daar lukt het ook mee.
  Of..... ik doe een druppel lijm op mijn tafel en haal daar de tekst heel voorzichtig doorheen.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Ina,
  wat een leuk bericht dat jullie de uitdagingen weer gaan oppakken. Deze eerst is alvast superleuk en goed gelukt. Ik ben al 5 maanden niet bij Action geweest en weet niet wat ik mis, tot ik al die leuke dingen voorbij zie komen...
  Ik heb een klein busje met een heel fijne punt waar ik kleine tekstjes mee vast plak en er is ook van dat dubbelzijdige spul te koop, maar ik vind dat een beetje tegenvallen. Je moet dan vaak zo peuteren dat een fijn stansje er niet mooier van wordt (of ik doe iets fout)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk kaartje met de brievenbus als blikvanger!
  Dank je wel voor het meedoen bij 2Sistersontheblog.
  Groetjes Caroline DT

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een heel mooi kaartje geworden en wat betreft kleine dunne stukjes daar gebruik ik de ddbd lijm voor die droogt mooi transparant op en maak geen vlekken.

  Lieve groetjes xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke kaart.
  Dankjewel voor het meedoen bij 2Sistersontheblog.
  Groetjes Nicolette DT

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina