Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 24 mei 2022

De Uitdaging #9

Hallo!

Na een mini korte break zijn Janneke en ik er weer met onze uitdaging. Het was de beurt aan Janneke om hem te bedenken. Zwart wit met een klein beetje zilver of goud. Moet te doen zijn toch?  


Het is simpel kaartje geworden, mijn touch of zilver zit in het draad boven op de kaart. De Van Harte stans is van Marianne design en de stempels zijn van Studio light. 

Ons leven wordt momenteel  een beetje geleefd, druk qua werk en mijn zwager is ernstig ziek en wordt niet meer beter. Wij proberen hen te ontlasten door onder andere de hond iedere dag na ons werk uit te laten. Het is een grote sterke hond dus het niet een klein blokje om...Johan zijn spier reuma blijft ook lastig. De armen blijven achter bij de rest ondanks medicatie voor de ontstekingen. Ik heb nu in overleg met mijn werkgever de rest van de week vrij genomen. Even niets moeten en uitrusten...voor ik straks zelf ziek wordt. Gelukkig zijn er lieve mensen die mij uitdagen om kaartjes te maken en afgelopen zaterdag workshop bij Janneke gedaan. Heerlijke momenten in ons drukke leventje. 

Ik wens je voor nu een fijne dag  verder en blijf gezond. En ga je ook bij Janneke gluren....haar creatie  vindt je *hier*7 opmerkingen:

 1. Een mooie kaart Ina, heel fijntjes en zwart-wit blijft een mooie combinatie. Leuk dat zilveren draadje aan de bovenkant. Inderdaad soms is het goed om even pas op de plaats te maken. Sterkte.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een mooie kaart! Ik hou van silhouetten en deze stempels staan super mooi in de ronde stans!
  Fijn dat je even kunt bijkomen! Sterkte met alles wat er zo gebeurt in jou leven! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is prachtig je kaart, mooie stempels zo fijntjes zijn ze. Soms zit het echt tegen pas goed op jezelf, heel veel sterkte. Liefs Anita xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi kaartje met het silhouet tafereeltje in deze tekst stans ik moest je zilveren draadje wel even zoeken maar gevonden hoor!
  Wat een naar vooruitzicht met je zwager Ina, dat hakt er in hè! Heel goed om even vrij te nemen en tijd voor elkaar. Ook veel sterkte voor Johan en denk ook goed om jezelf hoor!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaart me5 de silhouet stempels moest het zilveren draadje wel even zoeken… maar gevonden… ha ha. Veel sterkte met het zorgen en lekker genieten en
  bijkomen op je vrije dagen. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi zo in het zwart Ina! Heftige berichten, pas goed op jezelf!
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat worden altijd van die chique kaartjes met alleen dat zwart wit met wat goud of Zilver.
  Ik ben blij dat je even vermeld hebt waar je zilver zat ik had het niet meteen gezien.
  Goed dat je wat minder mag werken, pas goed op jezelf, want zo te lezen zitten jullie in zware tijden.


  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina