Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 10 juni 2022

Cas on Friday challenge #233 Condoleance

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Condoleance. Ik heb deze keer van My favorite things de set Rose Garden gebruikt. De tekst is van Noor design. Verschillende kaarten zelfde lay-out andere kleuren, zwart, Evening Evergreen (donkergroen) en donkerpaars en deze in gekleurd.

Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 
 

8 opmerkingen:

 1. Ze zijn mooi! Rustig en perfect CaS! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful trio of cards. I love the purple one :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige condoleance kaartjes heb je gemaakt. Ook je vorige kaartje vind ik heel erg mooi.
  Groetjes van Marian,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Paars vind ik altijd een perfecte kleur voor en condoleance kaart. Mooi gedaan en ook oningekleurd is hij mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ina heel erg bedankt voor de prachtige kaart die we van je mochten ontvangen naar aanleiding van het overlijden van Martin. We hebben heel veel kaarten uit blogland ontvangen en dat is een grote steun voor ons.
  lfs Angela

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina