Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 21 juni 2022

De uitdaging #11

Hallo!

Alweer uitdaging nummer 11 tussen Janneke en mij. Was voor mij eventjes een dingetje, Janneke wilde graag een kadoverpakking of kaart clean and simpel zien met een tag. De gevraagde kleuren waren Zwart, Wit, Bermuda Bay en Coastal Cabana. Ik ben in me comfortzone gebleven aan gezien me inspiratie ver te zoeken was.  


Cardstock is van Stampin Up en de gebruikte stansen van Marianne design net als de gebruikte dots. Touwtje  komt uit eigen voorraad. Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft. Haar creatie vindt  je **hier**. Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. 
8 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren en leuk zoals je de uitdaging uitgewerkt hebt Ina.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is lekker strak en CAS en toch met veel kleuren; gaaf en mooi gedaan! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ondanks dat je geen inspiratie dacht te hebben vind ik het toch wel een hele mooie tag geworden. Ik houd wel van dat strakke en de tekst knalt er heel mooi vanaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie labels heb je gemaakt.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is heel mooi! Hang je er een cadeautje tussen? Een bodem eraan en je hebt een soort tasje...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijf jij daar maar lekker in zitten, want het is echt een super mooie tag!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina