Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 2 december 2022

Liftchallenge #174

Hoi!

Wat is het koud buiten vandaag en wat is het lang geleden dat ik meegedaan heb aan de liftchallenge van Marjan, Nicole en Cornelie. Het is al weer  de laatste van het jaar. Doordat je momenteel slecht foto's kan maken en door alle drukte ben ik deze keer ook nog op het nippertje.  Deze keer was de opdracht bedacht door Marjan en luidde; 

LIFT DEZE werkwijze:

Maak dus een kaart met (een) gestempelde afbeelding(en), die je zelf hebt gekleurd, op welke manier dan ook. Stans daaruit de tekst en leg die verhoogd  terug. Verdere afwerking is aan jou.

Mijn bijdrage
Gebruikte materialen 


Ik hoop dat de stempel aan de eisen voldoet. Ik heb in ieder geval deze kaart met plezier gemaakt. Momenteel zien jullie me door alle drukte en naweeën van tante Corrie (zoals ik Covid noem) niet zoveel in blogland. Ik hoop dat ik volgend jaar weer wat actiever kan zijn.

Wil je in ieder geval bedanken voor je trouwe bezoekjes en berichtjes. Voor nu een hele fijne dag verder en blijf gezond .


Challenge 

14 opmerkingen:

 1. Die zet eruit of je lol had 'm te maken! Mooi met die warme tinten!
  Sterkte met je tante! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gave stempel heb je gebruikt, Ina en mooie warme kleuren! De grote HI komt ecg goed uit op deze achtergrond! Fijn dat je meedoet met DCL, dank je wel. Sterkte met tante Corrie. Ze is nu ook op bezoek bij onze zoon, die er flink ziek van is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend, héél anders dan alle andere volgens mij 👍. Beterschap Ina (hier al weken getob met manlief en nu de zoveelste longontsteking 😩).
  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi gedaan! Deze stempel is zo tof en samen met de kleuren en de grote tekst is het een heel tof kaartje. Mooie lift geworden Ina, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie kaart, hij straalt warmte uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het in ieder geval een prachtige kaart hoo. Hee; erg mooi gedaan.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tante Corrie klinkt een stuk gezelliger als dat ze daadwerkelijk is! Ik hoop dat de klachten meevallen. Je hebt in ieder geval een prachtig kaartje weten te maken. Dankjewel voor deze bijdrage aan de liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik denk wel dat deze stempel aan de eisen voldoet.
  Maar als dat niet zo is heb je in ieder geval een hele mooie kaart gemaakt.
  Ik vind de kleuren, het kleurverloop heel erg mooi.
  Wat vervelend joh, dat je nog steeds last van naweeën hebt van die stomme corona.
  Rustig aandoen hoor, niks moet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze kaart is supermooi Ina! De kleuren zijn zo warm en de grote HI staat er prachtig in.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie kaart met deze techniek. Sterkte en beterschap met het herstel. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt er een prachtige kaart van gemaakt Ina. Mooie warme kleuren en een leuke stempel heb je gebruikt. De tekst is goed te zien. Een geslaagde lift.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina