Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 15 april 2022

CAS on Friday challenge #229 sketch

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het een sketch en zoals de meesten van jullie weten is dat een dingetje voor mij. Ik heb deze keer een kerst kaartje gemaakt, de eerste van het jaar. Ik heb de Polar Bears van My favorite things gebruikt. Ik blijf deze mooi vinden.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Daar vind Je ook de sketch. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

 

8 opmerkingen:

 1. Dat is ook een dingetje voor mij...dus doe ik daar meestal niet aan mee, of het moet toevallig zo uitvallen :) Mooi opgelost! Het is een leuke kaart geworden! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is erg leuk! En een sketch, ja daar kan ik dan wel wat mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk, gaaf die beer en zulke frisse kleuren, top! Fijne paasdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Met deze temperaturen een kerstkaart maken, jij durft ;-) Leuk is ie zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love the polar bear! Very cute card! Thanks for joining us at Krafty Chicks Challenge this past week for our Christmas theme :) Hope you join us again soon.
  Diane - DT

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very cute card! Great to see you in the ATSM Gallery. Hope to see you again soon! Nandini, DT

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je langs bent geweest, ik zou het erg leuk vinden als je ook een reactie achterlaat want dat vind ik erg leuk om te krijgen en te lezen. Wanneer je me creaties mooi vind, dan nodig ik je uit om mijn volger te worden.

Voor nu een fijne dag en tot ziens!!
Hartelijke groetjes van Ina