Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 30 juli 2017

Congrats

Dag allemaal,

Allereerst wil ik je bedanken voor de leuke reacties op me kaartjes, zo fijn om te lezen en het geeft mij het gevoel dat ik goed bezig ben, bloos bloos. Ja ook ik ben best zo nu en dan onzeker al zeggen de mensen om mij heen. Jij onzeker??  Ja dus, ben ook maar een mens van vlees en bloed.

Vandaag laat ik je een kaart zien welke ik voor de Sketch reminder van K&K heb gemaakt. Klik op de link en je ziet wat het team heeft gemaakt. Ondertussen zitten we op de helft van de challenge en je heb nu nog 3 weken de tijd om mee te doen, tot en met 17 augustus.



Onderstaande is de sketch welke je moet gebruiken om mee te kunnen ( je mag hem ook draaien)

Mocht je na het zien van deze kaart en die van de vaste teamleden besluiten om mee te willen doen dan kan je **HIER**  je kaartje linken. 

Dit kaartje wil ik mee laten doen aan http://de-egel.blogspot.nl/2017/07/juli-challenge Monochroom

Tenslotte wil ik het team bedanken voor het feit dat ik als GD ook nog een reminder mocht maken. Nooit gedacht dat ik het zo leuk zo vinden.Tegelijk ook een stok achter de deur om als ik moe in me hoofd ben niet te gaan bank hangen en buizen maar me hobbykamertje in te duiken hihihihihihihi



Wens je voor nu een fijne dag verder en tot laterssssssssssss





woensdag 12 juli 2017

Friends

Hallootjes,

Wat een weer vandaag, jakkes en juist vandaag een vrije dag....enfin het iets niet anders. Gelukkig geen invloed op anders komt er alleen maar meer ruzie op de wereld. Vandaag een lekker lui dagje gehad. Even naar de fysio daarna de afwas gedaan waar ik gisteren geen zin in had en daarna met de poezenmonsters koffie gedronken en krantje gelezen. En daarna ben ik maar in me hobbykamertje gedoken. Nieuwe stempels opgeruimd en wat gefreubeld met een muziekje aan.

Kaartje wat ik gemaakt heb kan ik nu nog niet laten zien, wel kan ik jullie dit kaartje showen omdat deze al bij me dinnetje op de mat is gevallen. Me dit kaartje wil ik op de valreep nog mee doen aan de challenge van Cas on Friday wat eerst Cas on Sunday heette en waar men om bloemen vraagt. En met de challenge van Stamping Sensations waarin ook om Flowers worden gevraagd.


Voor de rest wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op me vorige kaartje en wil ik Monique welkom heten als nieuwe volgster. Leuk leuk. Wie weet komt ik voor me 50ste op 50 volgers....duurt nog een 10 weekjes. Ik wens je een fijne dag verders en tot latersssssssssss





zondag 9 juli 2017

GD bij K&K

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel, alweer een paar weekjes verder...Ik wil ook iedereen bedanken voor de leuke reacties op me ( Cas-) Kaartjes. Maak ze nu een poosje en tot me verbazing mocht ik deze keer plaats nemen als GD bij knutselsenkadootjes waar vandaag een nieuwe challenge van start is gegaan. Ik vind dit ontzettend leuk en een enorme eer. Dank je wel dames!

Ik heb een kerstkaartje gemaakt in wederom CAS uitvoering;



Deze keer moet er een kaartje gemaakt worden waarin onderstaande sketch herkenbaar is.


 Doe je ook mee??? Deze keer heb je zes weken de tijd om hem te maken en plaatsen bij K&K

Ben benieuwd naar je reactie en kaartje;). Voor nu wens ik je een fijne dag, ga nog even van het mooie weer genieten!