Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 27 november 2022

Voor GerJanne

 Hallo

Gisteren was GerJanne jarig. Daar moest uiteraard een kaartje voor komen..het was laatst minuten werk want door alle drukte was het mij ontschoten en blondie dat ik ben, ook nog vergist in de data🙈 2 dagen te vroeg. Enfin beter dan te laat. Het is wederom weer een kaart in CAS stijl a la Ina geworden. Foto is niet echt je van het...deze moest op avond worden genomen en dat is nu niet het geschiktste moment.


GerJanne via  deze weg ook van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal  en op naar de volgende..

Tot slot wil ik jullie bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes en wens ik
je een fijne dag.




vrijdag 25 november 2022

Cas on Friday Challenge #245 Greeting Card

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Greeting Card . Ik heb er een kerstgroet van gemaakt. De stans is van Marianne design en het DSP van Stampin Up. 


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 

 

zondag 20 november 2022

GD bij Knutsels en Kadootjes

Hallo!

Hoe leuk is dat, ik mag/mocht vandaag gast designer zijn bij knutsels en kadootjes. Mijn "sterrenkaart" is de boosdoener. Nee hoor ik vind het een hele eer dat ik GD mag zijn. De opdracht luide maak een kerstkaart met een hert erop. Zoals de meesten van jullie weten mag ik graag CAS kaarten maken en daar heb ik nu weer gekozen.  Ben zeer benieuwd naar wat je ervan vind.


De achtergrond heb ik gemaakt door een embossing folder te gebruiken. Verder ik de bundel (stempels en dies) Regal Reindeer van Stampin Up gebruikt. De tekst komt uit een andere set.  Ik ben zeer benieuwd naar wat de andere dames hebben gemaakt. Ga je mee kijken?

Morgen gaan wij weer aan het werk, tante Corrie kwam onuitgenodigd op visite, eerst bij Johan en twee dagen later bij mij.  We zijn nog niet helemaal de oude maar naar 12 en 14 binnen lokt de buiten wereld meer en meer. We zijn voornamelijk nog moe en dat was ik al. Enfin ooit is het over.

Ik wens je voor nu een fijne dag  verder en blijf vooral gezond! 



donderdag 3 november 2022

De Uitdaging #16 Big bubble Snowman

Hoi

Vandaag na enige tussentijd weer eens een uitdaging met Janneke, nu niet op de dinsdag maar op de donderdag.  Ik heb hem deze keer bedacht...maak een kaart met één van de twee background stansen die je net hebt. Op een of andere manier wilde het niet echt lukken bij mij. En ik ben er zelf eerlijk gezegd niet over uit of ik hem wel leuk geworden vindt🙈


De gebruikte stempels zijn van Woodware en de achtergrond stans  komt bij Action vandaan. De inkt is van Stampin Up. Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en of ze ook deze achtergrond  heeft gebruikt. Haar blog vind je hier happystampin.

Momenteel blijft het bloggen er wat bij...sorry. Erg druk op me werk en nu wij niet meer de zorg hebben voor Johan zijn broer en ook zijn hond een goed plekje heeft,  ben ik op een of andere manier in gekakt. Enfin komt wel weer. Johan heeft zelf goede uitslag gekregen gisteren en hij kan weer wat minderen met dosis prednison. 

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond en bedankt voor je trouwe bezoekjes en berichtjes. Waardeer ik zeer erg.


Challenge