Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

zondag 20 september 2020

Friends

 Hallo allemaal,

Wat een heerlijk weer de afgelopen dagen, beetje koude wind maar dat zonnetje  heerlijk. Was van plan te  gaan fietsen vandaag helaas had me mannetje al zijn tijd nodig om zijn begonnen klus af te maken. Nieuw dak op onze overkapping. Natuurlijk kan ik alleen te fietsen maar vind ik ongezellig. Ben me hobbykamer in gedoken, was te koud om bij ons buiten te zitten door de wind.  Wel samen buiten  gedronken in het zonnetje tussen de "rotzooi".

Eerst me bureau opgeruimd zodat ik weer ruimte had om te freubelen. Het leek wel of er een bom ontploft was en nu.....je raad al...bijna weer hetzelfde🙈. Ik heb met mijn inktjes en silhouet stempels. Zag bij de Liftchallenge een mooie uitdaging en dacht laat ik ook meedoen. Voor de allereerste keer, vaak gedacht maar dan vergat ik het weer of te laat.


De stempels zijn grotendeels van Lavinia,  tekst is van Pink ink design. Achtergrond gemaakt met Distress Oxide en gestempeld  met Versafine clair inkt. Met de herfst opkomst voor deze tinten gekozen.  

Tot slot wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje en wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond! 


Challenge's 






vrijdag 18 september 2020

Hi Smile it's...

 Hallootjes allemaal, 

Zojuist de pers conferentie gezien en ik wordt daar niet vrolijk van.  Zelf doe ik me best om afstand te houden etc. Ik werk in de zorg en wil niet graag het virus verspreiden en behoor zelf ook tot de risicogroep. Ik ben niet bang maar maak me wel zorgen vooral om de kwetsbare medemens. We wachten maar af en ik hoop dat het afneemt met de nieuwe maatregelen.

Ondanks alle drukte is het me gelukt om een kaartje te maken voor de nieuwe challenge  van dutchcardlovers waar een plaid background wordt gevraagd. Enige tijd geleden dacht ik leuk ruitjes papier te hebben besteld van MFT,  mooi niet dus bleek een achtergrond stempel te zijn. Beetje dom van mezelf hihihi. Nu deze voor  het eerst gebruikt. 

Heb gestempeld met Distress embos inkt en met witte embossing poeder  bewerkt, ingekleurd met Distress Oxide inkt in diverse roodtinten daarna HI eruit gestanst  en ook uit zwart cardstock. Zwart terug gelegd, tekststempel  met Versafine clair inkt gestempeld en klaar. Van de overblijfselen  onderstaand kaartje gemaakt. 


Zo heb ik weer twee kaartjes op voorraad, ben benieuwd wat je ervan vindt. Voor nu een fijne dag verder en blijf gezond. Ik ga even lui bankhangen en The voice senior finale kijken.  Tot slot wil ik je bedanken voor je reactie op me vorige kaartje. 


Challenge's 

https://dutchcardlovers.blogspot.com/2020/09/challenge-333.html

dinsdag 8 september 2020

Emma och Kristina - Hanglar and Wings

 Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien welke ik gemaakt heb voor Jolanda haar verjaardag. Ik heb zowaar weer DP, randpons en stansen gebruikt. Uiteraard mocht mijn inkt en stempeltje niet ontbreken. Dit lieve meisje komt uit de set van hÄngler & Wings Emma och Kristina en als ik goed heb is dit Emma...


Voor mijn doen vrij druk vind ik en een allegaartje van merken. Heerlijk alles door elkaar gehusseld. DP  is van Joy en SU, vlaggetjes Joy. Randpons Martha Steward, mal meen sizzix. Achtergrond gemaakt met Distress Oxide en ingekleurd met SU en Distress inkt.  
 
Beetje uit me comfortzone maar dat geeft niets. Jolanda vond hem leuk daar gaat het om.
Ik hoop straks me hobbykamer in te duiken. Even in de relax modus.

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en blijf gezond. Ik weet niet hoe het bij jullie gaat 
maar in mijn omgeving worden er steeds meer mensen met klachten getest. Gelukkig  nog niet niemand met Covid voor zover wij weten.  Het is een "rare" tijd...

PS; het duurt bij mij vrij lang voordat me nieuwe post te zien is...bijna een uur zag ik...bij jullie ook??


Challenge's

zaterdag 5 september 2020

Back on your feet - Stampin Up


Hallo allemaal,

Alweer de eerste zaterdag in September, de tijd lijkt wel steeds sneller te gaan. Komt het omdat ik/we ouder worden of door het corona virus dat het zo voelt....ik weet het niet. De drukte qua werk is er nog steeds. Beter zo dan vervelen of geen werk. Me spieren en botjes vinden de weer omslag nog steeds niet fijn, maar ik wel hahaha. Tussen alle drukte en hectiek in fases in me hobbykamer gezeten en wat met inkt en stempels gespeeld. Ook nog een paar dagen bij Jolanda geweest, ze werd 60 dat weekend. Was weer even gezellig naar maanden elkaar niet zien. Uiteraard op gepaste afstand. Haar kaartje plaats ik later. Nu eerst dit kaartje








Zoals je ziet is het beterschap kaartje met meerdere vouwen, de ontvangster vond het schitterend  nou dan is de missie geslaagd. Ze heeft een nieuwe knie gekregen en dan is post altijd fijn.  Voor nu brei ik er een eind aan, ben benieuwd of blogger zijn werk doet...