Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 31 december 2019

Dag 2019

Hallo allemaal,

Op de laatste dag van het jaar toch nog een kaartje plaatsen. Wel weer op het  nippertje maar ach mag de pret niet drukken.  De laatste  tijd wat minder  tijd  om te fröbelen en te bloggen is voor mij om deze tijd niet ongewoon.

Ben blij met de trouwe bezoekers en berichtjes die ik heb en krijg. Kaartjes maak ik wel maar omdat ik me werk veel op de computer zit denk ik in me vrije tijd niet aan om te computeren of geen zin.

Ik trek heb de stoute schoenen aangetrokken en lach niet doe met dit kaartje mee om als DT in aanmerking te komen bij CAS on Sunday die eigenlijk op vrijdag start hihihi Ze hebben ooit de start dag veranderd.  Ik hou van CAS kaartjes vandaar dat  ik  het probeer en gelijk een goede reden hebben om meer te bloggen.

Dit kaartje heb ik voor me vriendin  haar dochter gemaakt ze wordt 4 januari 40 en nu nog voor haar man kaart maken hij wordt op die dag 65.

Tenslotte voor jou:

Fijne en vooral  een veilige jaarwisseling !!


zondag 17 november 2019

Gelli

Hallootjes,

Daar ben ik weer eventjes, deze keer een zeer korte post. Heb behoorlijk last van spieren zodat typen bijna niet gaat. Vandaar dat je me ook weinig ziet reageren momenteel, sorry daarvoor. Ik heb op me verjaardag begin oktober van me mannetje een Gelli Plate en de nodig verf gekregen. Daarmee hebben wij, ja echt wij ook Johan vindt het leuk om met de Gelli te "kliederen" zoals hij dat noemt de achtergronden voor onderstaande kaarten gemaakt. Ik heb zelf de kaarten afgemaakt. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.





Tot slot wil ik jullie bedanken voor de reactie's op me vorige kaartjes en wil ik Daphne en Margo van harte welkom heten op me blog. 


maandag 28 oktober 2019

Herfst

Hallo allemaal,

Lang geleden dat ik een magnoliaatje en DSP hebt gebruikt voor een kaartje.Wij hebben nu nog vakantie en de afgelopen tijd hebben we heerlijk opgeruimd en ik gerommeld in me hobbyhokje. Je moet toch wat als het regent ;). Eigenlijk maakt het ons niet uit wat voor het weer het is wij doen gewoon waar we zin in hebben. Beiden kunnen we ons prima thuis vermaken en naast het opruimen en rommelen in me "hokje" hebben we lekker gefietst, geshopt en naar de kringloop, zowel brengen als halen hahahaha. Ook de onze verjaardagen gevierd en die van familie. Kortom ons niet verveeld. Woensdag is het uit met de pret en mogen we weer aan het werk.

Tijdens het rommelen in me hokje heb ik al me magnoliaatjes weer bekeken en bedacht eigenlijk dat het wel zonde is dat ze netjes is doosjes in een donkere kast liggen (beschermen tegen *zon* licht).
Aangezien het we in het herfst seizoen ligt onderstaande stempel weer eens afgedrukt en gekleurd.

Het DSP had ik net in Hardenberg gekocht en is van Stampin up, net als de stans en het gebruikte inkt. Lang geleden dat ik een in mijn ogen "drukke" kaart heb gemaakt. Benieuwd wat je ervan vind.
Mijn schoonzusje was er blij mee en dat is het belangrijkste.



Hebben jullie trouwens gezien dat ik 2x maal achter elkaar 2de ben geworden bij K&K waar nu weer een leuke challenge is. Mijn giraf en de Bloemen (scroll naar onderen) zijn  in de top 3 beland. Daar word ik erg blij van.  Ook zag ik dat een nieuwe volger heb nl. Daphne, welkom en leuk dat je me volgt!

Ik wil me kaartje graag mee laten doen aan:
*2sistersontheblog challenge-32 herfst
*papercraft-challenges challenge-48-herbst-fall
*letscreatechallenges challenge-152-ag-option-colors-of-fall
*addicted-to-stamps-challenge challenge-178 ad a pumpkin
*sweetstamperschallenge 37-autumn-or-halloween
*colourcrazychallenge week-42-anything-goes-colouring

Voor nu wens ik je een fijne dag en ga ik nog even van de zon en me hobbyhokje genieten.






maandag 21 oktober 2019

Effe snel

Hallo allemaal,

Vanavond een kort berichtje en snel  me kaartje plaatsen voor ik te laat ben. Momenteel hebben wij een echte herfstvakantie hihi. Lekker lui in huis aan het rommelen. Klusjes waar wij anders niet aan toekomen en zin in hebben. Kasten en ik opgeruimd en de bruikbare spulletjes naar de kringloop. Eerste week beide ziek en nu weer fris en fruitig genoeg om dingen te ondernemen. Behalve opruimen ook freubelen en me verjaardag cadeau van me mannetje uit proberen, de gelli plate. Moet nog goed oefenen en we zijn naar de beurs in Hardenberg geweest.

En dan nu me kaartje welke ik mee wil laten  doen aan de challenge Roze-zwart-wit bij knutselsenkadootjes.


Tevens wil ik jullie bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje en niet te vergeten Marlies welkom heten op  me blog.  Heb nog wel een vraagje,  weet iemand hoe ik op een  android tablet een watermerk in me kaartjes kan zetten?

Voor nu tot latersssss




vrijdag 20 september 2019

Flowers in Bloom

Hallootjes,

Allereerst dank je wel voor de reacties op me vorige kaartje(s) altijd leuk om krijgen en te lezen. Vandaag een korte post omdat ik me kaartje op tijd wil plaatsen. Momenteel erg druk en gisteren bijna 11 uur aan het werk geweest. Ik wil dan nog wel eens kaartjes vergeten te plaatsen.

Ik heb deze kaartjes gemaakt met de set Flowers in Bloom van MFT ik heb ook de dies. Deze set is gesponsord door dierbare vrienden. Ontzettend lief vind ik.










Het bovenste kaartje  wil ik mee laten doen aan de volgende challenge


Ik wens je voor nu een fijne dag verder.





zondag 15 september 2019

Gast designer kaartje voor ATSC

Hallo allemaal,

Wat een weertje was het gisteren, althans in het noorden. Lekker zonnetje en droog. Voor vandaag zijn de voorspellingen ook weer goed. Heerlijk zo mits september, over een paar weken hebben we vakantie en ik hoop dat je dan ook mooi nazomer weer hebben. En ach zolang het droog is vind ik het wel prima.

Het kaartje wat ik jullie vandaag laat zien het ik gemaakt voor de nieuwe challenge van addicted-to-stamps-challenge  welke vandaag van start gaat en waar ik GDT-er mocht zijn omdat bij de laatste challenge eerste ben geworden voor de summerbreak. Het thema voor de keer is; voor een meisje of vrouw. Ik heb gekozen voor een vrouw en met de Good Morning Magnolia set incl. Dies onderstaand kaartje gemaakt.


Naast bovenstaande set heb ik volgende spulletjes gebruikt: DSP Magnolia Lane gebruikt en de tekst is van de set Magnolia Blooms. Gebruikte kleuren van zowel de inkt als cardstock zijn Mossy Meadow en Petal Pink. Ook de gebruikte dots hebben precies dezelfde kleur , Petal Pink.

Ik wil dit kaartje mee laten doen doen aan de volgende challenges:
*alessandrasangels.blogspot.com/2019/09/challenge-26-and-winner-of-challenge-25.html
*Stamping Sensations;September-anything-goes-with-flowers.html
*lovetocraftchallengeblog.blogspot.com/2019/09/ltccb-38-september-anything-goes.html

Ik wens jullie voor nu een fijne dag en ik wil je namens ATSC uitnodigen om gezellig met de challenge mee te doen.






zondag 25 augustus 2019

All About Baby's............

Hallootjes,

Buiten is het mij momenteel te heet, dus dan maar in de koelte van de huiskamer mijn kaartjes maar
even plaatsen voor ik dat weer eens vergeet voor een challenge. Een goede bekende / bevriende/werk releatie vertelde mij een poosje geleden als één van de eersten (zelfs de ouders wisten nog van niets) dat hij en zijn vrouw zwanger waren. Wat een eer om bij dat selecte clubje te horen en dan te bedenken dat wij elkaar nog nooit in het echt hebben gezien. Alles via de mail en telefoon. Hoe bijzonder dat wij zo'n klik hebben. Ik wilde natuurlijk een kaartje voor hen maken maar tegelijk ook moeilijk....want wat word het een en nog belangrijker gaat het goed wat ook dat was spannend in hun situatie. Dus maar met een vrij neutrale kleur aan de gang, Pretty Peacock van SU. Dat is een van de nieuwe kleuren voor 2019.

Maarja met alleen een kleur ben je er nog niet, dus bij mijn stempelsets gekeken en ik kan uit bij een favoriet van mij, Something for Baby incl. Dies lekker makkelijk als je niet meer goed je handen kan gebruiken. En anders helpt me dinnetje me wel met knippen hihihi. Me mannetje maar niet vragen, ben bang dat het dan nier maar mijn zin is.......groter handen klein schaartje en afbeelding ik zie het al zo gebeuren........doormidden of stukje eraf. Hij doet ontzettend veel voor mij maar dat zal ik hem en mij niet aandoen. Wat dwaal ik af.......orde van de dag. met deze set heb ik gelijk maar meer gemaakt en maar goed ook, me werkgever en zijn vrouw kregen een dochter, vrouwtje ongeduld was niet van plan om negen maanden bij mamma in de buik te blijven. Ik heb in totaal 5 kaartjes gemaakt  en daarvan laat ik eentje meedoen aan de van challenge knutselsenkadootjes waar men bingo speelt.

Wel dan nu de kaartjes..........van zwanger tot en met geboorte:)



Voor Isha


Zomerbingo knutselsenkadootjes Wit-Blauw-Geel

Tenslotte wil jullie bedanken voor je leuke  reactie's op mijn vorige kaartjes en heet ik Anita welkom op me blog. Nu ga ik een bakkie doen en dan een blokje fietsen. Volgende week heb ik als het goed is wat meer vrij en dan kom ik je/jullie weer bezoeken is het plan.











zondag 11 augustus 2019

Back on your feet

Hallo daar aan de andere kant  van het scherm,

Vandaag  wil ik jullie  2 kaartjes laten zien die ik gemaakt hebt met mijn lang gezochte stempel  die eigenlijk nog niet eens zo lang op de markt is hihihi... even een zwart gat in me hersentjes zullen we maar zeggen. Het bleek gewoon een nieuwe set van SU te zijn.  Enfin ik heb hem gevonden. De laatste tijd wat minder gefreubeld, mijn mannetje en ik hebben nu beide dezelfde e-bike  gekocht wel een dames en heren uitvoering en kunnen nu gezamenlijk fietsen zonder dat ik moet inhouden. De laatste tijd fietsen we bijna iedere avond zodat ik langzaam maar zeker weer conditie opbouw. Het is op dit moment  iedere keer rond de 20 kilometer maar voelt voor mij het dubbele....het begin is, er word vanzelf meer.

Dit zijn de bewuste kaartjes


Beide kaartjes zijn gemaakt met alleen maar materialen van stampin up. Het mooie daarvan is dat inkt en cardstock  matchen qua kleur.

Met onderstaande kaartjes ben ik de top 3 geëindigd iets waar  ik trots op ben.
2de bij knutselenkadootjes challenge, kei leuke challenge 

1ste bij addicted-to-stamps-challenge.blogspot.challenge-176 cas summercard
Voor nu breid ik er een eind aan en wens je een fijne dag verder. Ga nog even me hobby hokje in. Tot gauw!



 

zondag 21 juli 2019

Smile

Hallootjes,

En was code geel ook echt code geel bij jullie afgelopen zaterdag? Hier viel het 100% mee. In het begin van de avond één hele dikke bui gehad. Voor de rest overdag een paar normale regenbuien en in de avond niets, we hebben dan ook heerlijk bij de over buurtjes tot ongeveer 01.00 buiten gezeten. Bijkletsen, lachen, hapjes en drankjes, lekker ontspannend avondje. Als we de weermannen en vrouwen mogen geloven krijgen we een paar hete dagen, niet mijn weer en ook nog aan het werk. Enfin klagen helpt niet we gaan het maar gelaten tegemoet.

Vandaag wil ik je 3 kaartjes laten zien allemaal gemaakt met de zelfde woord stans. En allemaal in de kleuren zwart/wit/grijs en een vleugje goud. Ik ga ze gebruiken als verjaardagskaarten voor mannen.

Dit zijn de bewuste kaartjes waar ik laatste meel wil laten doen aan de keileuke-challenge van knutsels en kadootjes







Ik houd het kort deze keer, wil nog even buiten zitten en dan vroeg naar me bedje wat ja morgen gaat de wekker weer vroeg..........dus wat mij betreft voor nu een fijne dag verder en tot latersssssssss.





dinsdag 9 juli 2019

"Blij ei"

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie berichtjes, word ik bijna altijd blij. Helaas hebben we allemaal wel eens last van de "spammers" zullen we maar zeggen maar om daarom nu alles dicht te timmeren, nou nee mis ik ook de leuke berichtjes. Soms denk ik wel wel eens als alle kijkers een berichtje zouden achterlaten wowwwwwww wat hebben we dan veel te lezen :) Maar ja het kost hier nu eenmaal meer moeite dan bij Facebook om een reactie achter te laten. Ik denk maar zo beter een echt reactie dan in mijn ogen een niets zeggende duimpje hetzij omhoog of omlaag.

Vandaag wil ik het kort houden wat dit "Blij ei" wil met haar lang gezochte stempel aan de freubel.
Laat je zo met gezochte stempel zien maar eerst mijn kaartje welke k voor de leuk heb je gemaakt en prima past bij challenge CAS on Friday, moet ik hem wel tijdig plaatsen en dat kan nu nog. En hij  past ook prima bij bij de challenge van Addicted-to-stamps, daar is nog wel even tijd voor.



 De gebruikte materialen zijn:

*Stempel set By the Seaside (gekregen bij het blad creative stampin)
*Su inkt, So Saffron, Pool Party en Bermuda Bay
*Whisper White cardstoch
*Zwarte stempelinkt van Versafine

Dit kaartje laat ik mee doen aan de volgende challenges:
*addicted-to-stamps-challenge. challenge-176 A CLEAN AND SIMPLE SUMMER CARD
* Cas on Friday-161-use-these-colors.
 

Nu laat ik je de door mij gezochte stempel  zien, iedereen nogmaals bedankt voor het helpen zoeken. Vind je hem ook leuk, wil je hem ook kopen  wel dat kan via een onafhankelijke Stampin Up demonstrator

Voor nu een hele fijne dag verder, misschien kom ik later vandaag/deze week bij je langs maar nu wil ik eerst even in me hobby kamer.





zondag 23 juni 2019

Shopping girl

Hallo allemaal,

Dank je wel voor de leuke reactie op me hipsters, zo leuk om te lezen. Ook wil ik je bedanken voor het meedenken in de zoek tocht naar de Giraffe met knoop in nek en zijn vriendjes de luiaard en schildpad.  Ik heb ze gevonden wel niet de clear versie maar de originele rubberen versie en deze zijn van Stampin up. De winkel uit het oosten heeft ze blijkbaar al nagemaakt. Ik zat van de week weer eens te bladeren in de nieuwe SU catalogus en jawel........kom me ogen niet geloven. Daar stond mijn gewenste stempels, ze heten "back on your feet" en je raadt het vast al deze worden besteld hihihihi.

Ook zag ik dat ik een nieuwe volgster heb, hoe leuk is dat. Carina van harte welkom en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Als je op haar naam klikt kom je op haar eigen site en op deze link kan je zien wat ze maakt voor een ander blog.

Zo nu  genoeg getikt met die warme weer, nu laat ik me kaartje zien welke ik vanmiddag hebt gemaakt in de redelijke koelte van me hobbykamertje. Het was/is me veel te warm weer, ik kan er niet tegen. Word wat deze week. Ook in ons bedrijf is het erg warm.....enfin we kunnen wel klagen maar het veranderd er niet van.


Een heel ander kaartje dan de hipsters van de laatste tijd of wat ik zelf gewend ben. De stempel is van Docraft en ooit eens gekregen. Van de week kwam ik hem weer eens tegen en nooit gebruikt oeps.
Ik laat dit kaartje meedoen aan  de volgende challenge cleanandsimpleonsunday.blogspot.com 
challenge-160-people.  Ik heb distress inkt gebruikt om te kleuren en het papier is van SU.

Ik wens je voor nu een fijne dag verder, zal de diertjes van de buren verzorgen en dan ga ik lekker achterhuis zitten. Is er nu aangenaam. Misschien dat ik kom buurten via de tablet en anders tot....


zondag 16 juni 2019

Hipsters

Hallo allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie reactie op me vorige kaartje. Ik ben gelukkig nog niet vergeten, bloos bloos. Wat een weekje qua weer, van herfst naar zomers en weer terug. Ook dit weekend hadden we weer de nodige nattigheid en ja ook vandaag weer de nodige buien. Gelukkig is sinds een uur of half half drie echt droog. Kon ik mooi de kaartjes buiten om de foto zetten. Ik heb sinds enige tijd de hipsters van Tim Holtz incl. de stansen. Elke keer als ik ze zag dacht gaaf.....maar ook duur als je het compleet wil hebben. Wat ja knippen wil bij mij niet zo goed meer. Ouderdom komt met gebreken hihihihihi.

In me vorige berichtje heb je al een van de hipsters gezien en vandaag laat ik jullie weer een van de serie zien. Ik heb deze gemaakt voor een vriend van ons die binnen kort jarig is. Hij is net zo'n kleurrijk type als de kaart. Laatst waren Johan en ik bij een bekende hobbyzaak in drachten en hij kwam met een schitterende set (vind ik) Friese teksten aan. Ik heb een van de teksten gebruikt voor me kaartje. Het kaartje kan ik rustig plaatsen van de persoon in kwestie kijkt niet op me blog.

 
De gebruikte spulletjes zijn: Hipsters stempels en dies Tim Holtz, Distress Oxide en Distress Inkt,
Stazon inkt voor de tekst en papier en brads uit eigen voorraad.

Dit kaartje wil meelaten doen aan de volgende challenge's
*4-seasonchallenge.challenge-21-kleurenbingo (zwart-lila-roze)
*dragonflydreamschallenges /2019/06/for-manboy
*addicted-to-stamps-challenge.blogspot.com challenge-175 For a man/boy
*lovetocraftchallengeblog.blogspot.com/2019/06/ltccb-35-june-anything-goes.

Tenslotte nog vraag:
Ik heb  een clear stempelset gezien met o.a een giraffe met een knoop in zijn nek, luiaard in boom hangend met zere arm en nog een schildpad wat ik weet en engelse beterschap teksten erop. Nu weet ik helaas niet meer waar en welk merk. Helemaal vergeten op te schrijven en/of te slaan. Wie kan mij helpen??

Voor nu wens ik je een fijne dag verder en tot latersssssssssssssss


maandag 10 juni 2019

Bin ik wer.......

Hoihoi allemaal,

Na een tijdje van afwezigheid ben ik ook weer even in blog land. Ik heb de afgelopen tijd wel zo nu en dan kaartjes gemaakt maar ze niet geplaatst en ook niet tot weinig online geweest. Nu krijg ik weer wat meer zin om te internetten en te bloggen. Ik zal wel niet dagelijks hier te vinden zijn maar vast meer dan het laatste half jaar;)

Ik wil jullie vandaag twee kaartjes laten zien welke ik heb gemaakt met Distress Oxide en gewone  Distress Inkt. Het lukt me steeds iets beter vind ik zelf. Door te kijken bij anderen en te lezen hoe ze
het doen leer ik. CAS en mijn eigen variant op mix media vind ik nog steeds erg leuk om te doen.

Onderstaand kaartje wil ik mee laten doen aan de challenge van knutselsenkadootjes waar men driehoekjes vragen, wel deze had ik gelukkig.


Ook heb ik nog een kaartje gemaakt op verzoek, de kleinzoon van een vriendin is geslaagd en laten ze nu net bij addicted-to-stamps het thema For a boy/man zijn. Kan ik met dit kaartje mooi aan meedoen.


Ik brei er voor nu een eind aan en wens je een fijne dag verder. Binnenkort hoop ik weer bij je langs te komen.