Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

vrijdag 20 september 2019

Flowers in Bloom

Hallootjes,

Allereerst dank je wel voor de reacties op me vorige kaartje(s) altijd leuk om krijgen en te lezen. Vandaag een korte post omdat ik me kaartje op tijd wil plaatsen. Momenteel erg druk en gisteren bijna 11 uur aan het werk geweest. Ik wil dan nog wel eens kaartjes vergeten te plaatsen.

Ik heb deze kaartjes gemaakt met de set Flowers in Bloom van MFT ik heb ook de dies. Deze set is gesponsord door dierbare vrienden. Ontzettend lief vind ik.










Het bovenste kaartje  wil ik mee laten doen aan de volgende challenge


Ik wens je voor nu een fijne dag verder.





zondag 15 september 2019

Gast designer kaartje voor ATSC

Hallo allemaal,

Wat een weertje was het gisteren, althans in het noorden. Lekker zonnetje en droog. Voor vandaag zijn de voorspellingen ook weer goed. Heerlijk zo mits september, over een paar weken hebben we vakantie en ik hoop dat je dan ook mooi nazomer weer hebben. En ach zolang het droog is vind ik het wel prima.

Het kaartje wat ik jullie vandaag laat zien het ik gemaakt voor de nieuwe challenge van addicted-to-stamps-challenge  welke vandaag van start gaat en waar ik GDT-er mocht zijn omdat bij de laatste challenge eerste ben geworden voor de summerbreak. Het thema voor de keer is; voor een meisje of vrouw. Ik heb gekozen voor een vrouw en met de Good Morning Magnolia set incl. Dies onderstaand kaartje gemaakt.


Naast bovenstaande set heb ik volgende spulletjes gebruikt: DSP Magnolia Lane gebruikt en de tekst is van de set Magnolia Blooms. Gebruikte kleuren van zowel de inkt als cardstock zijn Mossy Meadow en Petal Pink. Ook de gebruikte dots hebben precies dezelfde kleur , Petal Pink.

Ik wil dit kaartje mee laten doen doen aan de volgende challenges:
*alessandrasangels.blogspot.com/2019/09/challenge-26-and-winner-of-challenge-25.html
*Stamping Sensations;September-anything-goes-with-flowers.html
*lovetocraftchallengeblog.blogspot.com/2019/09/ltccb-38-september-anything-goes.html

Ik wens jullie voor nu een fijne dag en ik wil je namens ATSC uitnodigen om gezellig met de challenge mee te doen.