Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 31 mei 2022

Uitdaging #8 met Anita

Hallo!

Het is weer tijd voor de uitdaging met Anita, de achtste alweer. Deze keer was het aan Anita om iets te denken...het thema werd zomer. Voor de rest was de keuze aan mij wat te gebruiken. Was wel even een dingetje voor mij omdat op het moment van maken het eerder herfst is dan zomer. Extra balen omdat ik een paar dagen vrij had om even voor mezelf te zorgen. Eerlijk gezegd heb ik echt bijna niets gedaan.  Er kwam gewoon niets uit me handen. Maar nu mijn kaartje, weer een magnoliaatje. Sorry hoor maar ik blijf ze mooi vinden. Is een "oudje" maar dat geeft niet. Tekst is van Joy. Inkt en Cardstock zijn van Stampin Up. En ook deze keer een touwtje met een beetje bling. 



Op het moment dat deze online komt ben ik aan het werk. Ik wil je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s) en wens ik je een fijne dag.  Ga je ook nog even bij Anita kijken wat zij gemaakt heeft. Zal ze vast leuk vinden. Tot latersssss.





vrijdag 27 mei 2022

CAS on Friday challenge #232 Fruit

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Fruit. Ik heb deze keer een oudje van de Action gebruikt, lag nog te wachten om gebruik te worden. Achtergrond met een stencil gemaakt.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 




 

woensdag 25 mei 2022

Celebrate today Monique

Hallo!

Hier ben ik zowaar alweer Monique oftewel crealoetje was gisteren jarig en ik ga ervan uit dat het kaartje op tijd aangekomen is. Ze is een kei in inktjes en vandaar een kaartje met inktjes voor haar. Haar evenaren kan ik niet en hoeft ook niet. Je ziet duidelijk mijn CAS tik in mijn kaartjes.  Lieve Monique ook via deze weg nog van harte gefeliciteerd!


De gebruikte stempels zijn Katzelkraft KTZ294 en KTZ291. Verder Distress inkt en Versafine clair, touwtje uit eigen voorraad. Als katten liefhebber vindt ik het supergave stempels die Katzelkraft heeft uit gebracht.

Vandaag hoop ik wat actiever te zijn dan gisteren. Was me eerste vrije dag en i.p.v van leuke dingen te doen, zat ik voor mijn gevoel wat doelloos rond te hangen. Hoognodige boodschap gedaan, lui op de bank en wat knikkebollen.....mijn plan is om in ieder geval mijn DT kaart te maken voor de nieuwe  challenge bij CAS on Friday, deze start aanstaande vrijdag.

Bedankt voor de leuke reacties op mijn zwart wit kaartje en geniet van je dag!


Challenge 

http://allsortschallenge.blogspot.com/2022/05/week-677-allsorts-13th-birthday.html

https://happylittlestampers.blogspot.com/2022/05/hls-may-watercolour-challenge.html

https://sweetstamperschallenge.blogspot.com/2022/05/challenge-68.html


dinsdag 24 mei 2022

De Uitdaging #9

Hallo!

Na een mini korte break zijn Janneke en ik er weer met onze uitdaging. Het was de beurt aan Janneke om hem te bedenken. Zwart wit met een klein beetje zilver of goud. Moet te doen zijn toch?  


Het is simpel kaartje geworden, mijn touch of zilver zit in het draad boven op de kaart. De Van Harte stans is van Marianne design en de stempels zijn van Studio light. 

Ons leven wordt momenteel  een beetje geleefd, druk qua werk en mijn zwager is ernstig ziek en wordt niet meer beter. Wij proberen hen te ontlasten door onder andere de hond iedere dag na ons werk uit te laten. Het is een grote sterke hond dus het niet een klein blokje om...Johan zijn spier reuma blijft ook lastig. De armen blijven achter bij de rest ondanks medicatie voor de ontstekingen. Ik heb nu in overleg met mijn werkgever de rest van de week vrij genomen. Even niets moeten en uitrusten...voor ik straks zelf ziek wordt. Gelukkig zijn er lieve mensen die mij uitdagen om kaartjes te maken en afgelopen zaterdag workshop bij Janneke gedaan. Heerlijke momenten in ons drukke leventje. 

Ik wens je voor nu een fijne dag  verder en blijf gezond. En ga je ook bij Janneke gluren....haar creatie  vindt je *hier*



dinsdag 17 mei 2022

Uitdaging #7 met Anita

Hallo!

Het is vandaag alweer tijd voor de 7de uitdaging met Anita. En ik vind het nog steeds leuk om te doen en daar gaat het om toch? Ik heb hem deze keer bedacht; maak een kerstkaart /winterse kaart zonder DSP en in niet traditionele kleuren.



Ik heb gekozen voor deze stempel van Lost Coast, jaren geleden bij Monique en was er gelijk verliefd op en eindelijk gevonden op de Art Specially. De achtergrond met distress oxide gemaakt met de kleuren Saltwater Taffy en Salveged Patina. 

Voor nu wens ik je een fijne dag en wil ik je bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartjes. Ik ben benieuwd naar wat Anita heeft gemaakt...ga je meekijken?? Voor je gaat hoor ik graag wat je van mijn kaartje vindt 😉😉. 



 

vrijdag 13 mei 2022

CAS on Friday challenge #231 Butterfllies

 Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Butterflies oftewel Vlinders. Ik heb deze keer een stempel van Nellie Snellen gebruikt en de tekst is van CRAFTlab. Inkt en Cardstock  is van Stampin Up. De tekst is met dezelfde kleur gestempeld al het cardstock Evening Evergreen.




Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een alvast een fijn weekend. 




 

zaterdag 7 mei 2022

Veel liefs....

Hallo!

Op de dag voor moederdag kom ik even voorbij waaien om jullie een kaartje zien welke ik gemaakt heb met Cup of tea Tilda van magnolia. Ook deze Heb ik gekocht op de Art Specially. Helaas kunnen wij geen thee meer drinken met onze moeders. Ze zitten voor altijd in ons hart. 



Langzaam maar zeker keert de rust weer terug. Ik hoop binnenkort ook weer meer zin te hebben in actief bloggen.  Wat dat betreft is dit kaartje ook voor jou die me trouw bezoekt en berichtjes achterlaat. Dank je wel! Voor nu een fijne dag en blijf gezond!



dinsdag 3 mei 2022

Uitdaging #6 met Anita

 Hallo!

Vandaag  kom ik even snel voorbij waaien om het kaartje te plaatsen welke ik gemaakt heb voor de twee wekelijkse challenge met Anita. De opdracht luide maak een kaart met een dier(en) erop. Stempel of Die/stans en gebruik DSP. De tekst is van Els Brigé en rest van SU. 


Ben benieuwd naar wat Anita heeft gemaakt? Haar blog vind je **hier**. Ik weet niet hoe het bij jullie is maar ik kan niet altijd reageren  en ook komen  berichtjes bij mij in de spam. Hebben jullie ook problemen  met blogger? Ik wens je voor nu een hele dag verder en blijf gezond.