Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

donderdag 6 juni 2024

De Uitdaging #42

Hoi,

Vandaag zijn Janneke en ik er weer met onze uitdaging, ondertussen alweer zo'n zes weken geleden. Doordat mijn lichaam mij in de steek liet en nog laat duurde het langer dan gepland. Ik heb zowel Janneke als mijzelf uitgedaagd om een schudkaart/shaker kaart te maken. Was even nadenken maar uiteindelijk kwam er kerstkaartje uit. Gelijk weer eentje voor de kerstdagen erbij. De tekststans van My favorite things is ideaal om strakke kaartjes te maken. Verder heb ik gekozen voor zwart/wit en goud, een kaartenzakje als pocket en het schudmateriaal heb ik pailletten gebruikt. Ik ben zeer benieuwd naar wat Janneke gemaakt heeft en haar kaart kun je *HIER* vinden.

Ik wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond.


Challenge's 


vrijdag 24 mei 2024

Cas on Friday Challenge #284 | Hugs

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Hugs. Ik heb deze keer een grote stans en DSP gebruikt. Daarnaast een tekststempel van My favorite things.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 
 

vrijdag 10 mei 2024

Cas on Friday Challenge #283 | Flowers

Hallo!

Vandaag start er een nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het vragen we om flowers oftewel bloemen. Ik heb deze keer een stempel van Stampin Unicorn gebruikt. Daarnaast de nieuwe Incolor 2024 kleur Pretty in Pink. Deze lag woensdag op me matje. De tekst is van Baduhenna.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! donderdag 25 april 2024

De Uitdaging #41

Hoihoi,

Vandaag zijn Janneke en ik er weer met onze uitdaging.  Aangezien we een kleine 2 weken geleden naar de Art Specially stempelbeurs in Nijkerk zijn geweest was haar opdracht aan mij, gebruik een iets van je nieuwe aankopen op de beurs. Dat werd keuze stress hihi en moest ik op laatste moment nog een kaartje maken. Mijn aankopen zie je in het vorige berichtje.  Ik heb gekozen voor een kerst stempel van Magnolia en tekst is van Kri-eet. 


Daarnaast Versafine clair inkt en Stampin Up inkt en cardstock gebruikt. Ben zelf niet helemaal tevreden. Aangezien het kerstkaarten donderdag is bij 52 weeks to christmas mag hij ook  daar aan mee doen. Ben zeer benieuwd naar Janneke haar keuze.

Wens je voor nu een fijne dag verder en blijf gezond.


Challenge's 
zondag 14 april 2024

Zebre en de Art Specially

Hoihoi,

Wat hebben we gisteren genoten op de Art Specially in Nijkerk. Zoveel leuke dingen gezien, gekocht en inspriratie opgedaan. Daarnaast nog 2 workshops gevolgd. Eentje bij Ludiec stempels en Kri_eet, ook deze heeft gave Nederlandse teksten.  Daarnaast vele nieuwe maar ook oude blog/Instagram vriendinnen ontmoet. Waaronder GerJanne, Nelleke, Margriet, Wendy, Theresia, Folkje, Janneke, Inge  kortom we moe maar voldaan terug naar het hoge noorden. Onderweg naar huis hebben we dag afgesloten door uit eten te gaan. 

Vandaag nog een kaartje met één van mijn nieuwe stempels, Johan was wederom zou lief om ze voor mij van EZ mount te voorzien...


Deze stempel is van Katzelkraft, zebre baskets KTZ 317. Is één van de nieuwe serie. De tekst ook van Katzelkraft, enjoy quotes KHZ 291. Deze is een paar jaar oud.

De "buit" van gisteren....
Ik wens je voor nu een fijne dag  en dank je wel voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje(s).


vrijdag 12 april 2024

Cas on Friday Challenge #281I Spring

Hallo!

Vandaag start de nieuwe challenge bij CAS on Friday Deze keer is het thema Spring oftewel voorjaar/lente. Tulpen zijn voor mij het begin van lente.Ik heb deze keer de een stempel van Ludiec gebruikt. De teksten zijn van CRAFTlab.


Heb je zin om met ons met mee te doen? Of zoek je meer inspiratie kijk dan op ons blog om alle voorbeelden van het DT team te bekijken. Je hebt andere halve week de tijd om mee te doen. Kijk voor de exacte datum en tijd op ons blog.  Wens je voor nu een fijne dag! 
 

donderdag 11 april 2024

De Uitdaging #40| Bloemen

Hoi,

Alweer enige tijd geleden dat Janneke en ik er waren met onze gezamenlijke uitdaging. Deze dame had het erg druk door werk en privé omstandigheden, daardoor geen inspiratie, zin en tijd om te freubelen. Gelukkig zijn we in rustiger vaarwater beland en ben ik nu vrij tm maandag. Heerlijk even niet werken en zaterdag naar de Art Specially in Nijkerk. Nu al zinin😉 Dan nu mijn kaartje


De opdracht die ik Janneke meegaf was bloemen en voor de rest vrij. Ik heb een stempel gebruikt van My favorite things en de tekst is Kri-eet. Ze maakt superleuke Nederlandse teksten, Google maar eens. Inktjes en papier zijn van Stampin Up. Janneke haar bijdrage vind je *HIER* 

Wens je voor nu een fijne dag en geniet van het komende weekend en misschien zie ik je op de Art Specially in Nijkerk.