Hallo, van harte welkom, wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik wens je veel kijk plezier en laat gerust een berichtje achter

dinsdag 28 januari 2020

De B van........

Hallo allemaal,

Daar was ik weer....vanochtend een moment voor mezelf gepakt, dinsdags meestal vrij echter vandaag was er door oa zorgkantoor een meeting georganiseerd  in verband met de wijzigingen in de WLZ  en openstellen van de WLZ voor mensen met een psychische grondslag in 2021. Tsja daar ging daar me vrije dag, ach hoort nu éénmaal bij me werk. Was behoorlijk veel informatie. Ga nadat ik kaartje heb geplaatst me hobby hokje weer opzoeken voor de broodnodige ontspanning.

Heb voor 1ste challenge van K&K dit jaar  vanochtend  dit kaartje gemaakt moest iets met een B zijn, bij mij is dat de B van Bermuda Bay  en Bureau lamp en tegelijk een beterschapkaart en kan dus ook meedoen met Cas on Friday waar Get Well/beterschap  het thema is.


Het receptenlijstje van deze kaart:
Stempel van House Mouse, stans van creaties, distress inkt Tattered rose. Cardstock Bermuda Bay van SU, inktkleuren Bermuda Bay,  Pineapple punch, Smokey slate en Gray granite  allemaal  van Stampin Up.

Tot slot wil dank je wel voor  de leuke berichtjes op me vorige kaartje. 


zondag 26 januari 2020

Kerstpost #3

Hallo allemaal,

Ik zit nog steeds in kerstsferen qua kaartjes, Johan denkt dat ik in de war ben hihihi. Had in me hoofd om kaart de maken voor de feestchallenge van 52weekstochristmas ze bestaan 5 jaar en Ingrid en haar team maken iedere week weer prachtige inspiratie kaarten. Dank daarvoor dames. Dus ja als blijk van waardering wilde ik perse meedoen.

Sinds kort is er nog een blog kerst-mix, waar iedere week een kerstkaart gevraagd maar dan met een thema. Deze keer kerstballen en laat ik die nu net hebben gebruikt....


Helaas kan de kwaliteit van de foto beter, op avond fotograferen is niet echt geschikt. Is deze keer even niet anders. Voor de liefhebber hier het "recept"

Kerstballen zijn van Stampin Up (SU) incl ponsen: christmas gleaming, tekst is van SU Farmhouse of christmas.  Kleuren Pear Pizza, Highland Heather en Balmy Blue van SU.  Daarnaast goudkleurig inkt gebruikt bij de tekst, draadjes en stipjes.  Goudkleurig spiegelkarton en wisper white cardstock.



donderdag 23 januari 2020

Kerstpost #2

Hallo allemaal,

Vandaag alweer donderdag, wat gaat  de tijd snel. Voor  we het weten is het weer december haha. Vandaag een zeer  kort berichtje van mij maar ik wilde jullie me kerstkaartje  laten zien welke ik gemaakt heb voor 52weekstochristmas week 4 alweer. 


Ik lig nu nog mooi op schema al 4 kaartjes voor de komende kerst. De pinguïn stempels welke ik gemaskerd heb zijn van Pink In clearstamps. De tekst is van Stampin  Up en gekleurd met distress. Ik probeer zo snel mogelijk bij je langs te komen.

dinsdag 21 januari 2020

Oeps....te laat

Hallo allemaal,

En ja hoor daar is het alweer zover ik ben te laat met me kaartje voor kerst-mix#2  dacht echt tot en met vandaag. Schrale troost ben niet de enige ook Anita overkwam dit vandaag :)  Enfin is niet anders misschien lukt voor de derde uitdaging op tijd..doe je mee??

Gelukkig ben ik nog net op tijd voor een challenge, deze sluit morgen.  Me kerstkaartjes groeien gestaag zo. Alweer 3 op voorraad. Dan nu kaartjes jaja je leest het goed wel 2 stuks...lol

Deze zou dus meedoen aan kerst mix #2, kleuren challenge poolparty, crumbcake en softsuede. Stempel  is van Allyway

Onderstaande kaart laat ik mee doen CAS on Friday thema winter.

Tot slot wil ik jullie bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje. Ik word daar altijd bij van en ik zag een 5 tal nieuwe volgers, welkom en ik hoop  dat we elkaar kunnen inspireren.  







donderdag 9 januari 2020

Kerstpost

Hallo Allemaal,

Niet te geloven ben ik alweer deze keer....hopelijk ben je me nog niet zat. Zo zie je me weken niet en zo drie keer in de week. Korte post deze keer want moet zo naar me werk. Elke  keer wil ik mee doen aan 52weekstochristmas maar dan ben ik weer te laat en ben vergeten hoe ik bericht kan inplannen. Enfin dan maar vroeg en snel. Deze keer 2 vliegen in één keer, plaats hem nl. ook bij het nieuwe blog Kerst-Mix.


De foto is niet geheel naar me zin,  enfin is niet anders.  Ook ben ik op zoek naar een app waarmee ik simpel foto kan bewerken en watermerk in me foto's kan zetten. Tips zijn welkom.  Fijne  dag en tot laterssss.

Challenges
*https://kerst-mix.blogspot.com/2020/01/challenge-1.html
*http://52weekstochristmas.blogspot.com/2020/01/kerstkaart-week-2-met-de-5-jarige.html?m=1




dinsdag 7 januari 2020

99.....

Hallo allemaal,

Niet te geloven daar ben ik weer deze week en wel met 2 kaartjes hahaha. Dit keer geen cijferkaart hij is wel klaar maar ik kan hem nog niet plaatsen. Heel soms bezoekt de toekomstige ontvanger mijn blog.

Vanmiddag heb ik heerlijk op me hobbykamer zitten te rommelen en freubelen, waaronder deze twee waarvan er eentje nog afgemaakt moest worden en kaartje nummer 3 is ook bijna klaar ik ben er nog niet helemaal tevreden over dus even aan de kant gelegd en wellicht straks kijken of hij zo blijft of toch nog iets erop. Heb nog even tijd aangezien deze challenge net vandaag is gestart. Het is nieuw kerstkaarten blog en je hebt een week de tijd.

Voor vandaag heb ik kaartjes met (lucht)ballonnen. Zelfde stempels maar totaal andere uitstraling.



Het bovenstaande kaartje wil ik mee laten doen aan de de challenge van K&K de eerste van dit jaar en het moet is met een B zijn dat is bij Ballonnen, mocht dit niet goed zijn dan hoor ik graag. Ook laat ik dit kaartje meedoen aan casology 01/week-359-repeat.

Het onderste kaartje laat ik meedoen aan CAS(E) this Sketch #353 waar je deze keer sketch moet gebruiken en in CAS. Zelf gebruik ik eigen nooit sketches, kan nu nog niet zeggen of ik het fijn vind. Enfin oordeel zelf. De stempels en inkt zijn van Stampin Up,  Sterkte stans is van Joy en de kaders van Crealies . Tenslotte wil ik jullie bedanken voor de leuke berichtjes op me vorige kaartje.





zondag 5 januari 2020

Numbers

Hallo Allemaal,

En allemaal goed het nieuwe jaar in gegaan? Wil je sowieso nog folle lok en seine winskje foar it nije jier ( = veel geluk en voorspoed wensen voor het nieuwe jaar). Als geboren en getogen fries doe ik het in mijn memmetaal (moedertaal).

Ik zit qua kaartjes in beetje in de cijfertjes, zoals je hiervoor zag een kaartje voor een 40 jarige dag die van het zwart/wit met vleugje groen is. Haar vader is op dezelfde dag 65 geworden en dit kaartje
kan ik nu plaatsen. Wat ja hij en zijn vrouw kijken wel een op me blog. Gisteren gezellig op de koffie geweest bij hun met wat lekkers uiteraard (goh waar groei ik toch van;) ). Wat ben ik blij dat het weer wat gewoon wordt. Daarna zijn zij naar hun dochter gegaan wat deze had een feestje georganiseerd voor hun beide.  En ik ben met mijn volgende cijferkaart begonnen, deze zie je later.

Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:


De gebruikte spullen zijn grotendeels van Stampin Up! behalve de Friese tekst.

Dit kaartje wil ik mee laten doen aan
*januari-challenge-91 van De Egel waar alles mag.
*papercraft-challenge-53- waar alles mag ( anything goes)
*craftycalendarchallenge  voeg een tag toe

Voor nu wens ik je een fijne dag en tot latersssssssssssss